И „просто Наско” изгърмя от листите на ПП

1 3 985

Бившият министър на културата Атанас Атанасов, или както цяла България го знае – Просто Наско, няма никакъв шанс да бъде включен в изборните листи на „Продължаваме промяната”, научи „Уикенд”.

Младият провинциалист от Хасково, рекламиран като будител и читалищен деец от Кирил Петков при издигането му на поста, е бил категорично отрязан от ръководството на формацията.

Самият Асен Василев все пак се е застъпил за съгражданина си да му бъде даден шанс в списъците в родния им край Хасково, където е добре приет от местните, но авторитетите в ПП изобщо не били съгласни.

Според бивши депутати, ако Наско бъде включен в листите, това означава да се даде голям залък хляб в устата на опонентите и повод за атаки от страна на ГЕРБ, ДПС и „Възраждане”.

Реклама

Атанас Атанасов остави популярност с не една нелепи изяви, но черешката на тортата бе прочутото му селфи от министерския кабинет на рождения му ден през април, когато навърши 32.

Тогава, с вид на здраво напушен с трева, министърът си направи селфи и запис, в който в неадекватно състояние и забавен говор, във видео благодари на всички, поздравили го за рождения му ден.

Месеци след това, бурните реакции и споровете дали е бил под въздействието на наркотици, не спираха, а опозицията използва случая да се подиграва на кадрите на „Промяната” нонстоп. Поискана бе и оставката му, но тогава за Атанасов се застъпил лично Асен Василев и настоял да си остане на поста. Това пък породи слухове за тяхна особена близост. За да се тушира мълвата, сега доскорошния вицепремиер склонил Просто Наско да не е в листите на ПП. „А и най-малкото е честно спрямо Киро – след като махнаха неговата любима Лена, нека да махнат и Асеновия любим Наско”, шегуват се „промянаджии”.

Преди няколко дни пък, Просто Наско пак разбуни духовете, като се заяви като върл фен на проекта „Бузлуджа”, под който стоял неговия подпис.

1 Коментар
  1. MAMMA MIA казва

    СПАСЕТЕ ДЕЦАТА……

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.