Бунт в ГЕРБ: Къде са Главчев, Марков, Балтов? Парашутисти напълниха листите!

5 3 358

Зрее бунт в редиците на ГЕРБ – София след обявяването на листите за народни представители! Това споделят пред ПИК активисти на някога управлявалата партия, която допреди две години печелеше убедително вота в столицата. Разбира се – с други лица!

Част от хората на Борисов недоволстват, че отново за водач на листа в централен многомандатен район е наложен неразпознаваемият и непопулярен лидер на СДС Румен Христов.

СДС като цяло е една абстракция, узурпирана марка, такова нещо отдавна не съществува. То е повод няколко семейства да се трудоустроят в ГЕРБ, злъчно коментират от централата на партията.

В сигналите до ПИК се твърди, че не са отчетени номинациите на районните организации, а Румен Христов пак е спуснат с парашут, което гарантира второ или даже трето място по време на вота след ДБ и ПП.

Защо не води проф. Асен Балтов – кореняк софиянец, стар седесар, гребец, уважаван лекар, който тъкмо спечели съдебната битка за връщането си в „Пирогов“?

Защо отново са подминати Георги Марков и Димитър Главчев, легенди в СДС и ГЕРБ, които възпламеняват електората и носят добавена стойност в листите с консервативния си имидж и достойното си минало?

Реклама

Къде са личностите с харизма, които ще привлекат към урните и негласуващи столичани, извън номенклатурата на „градското дясно“?

Къде е отличният военен и опонент на Румен Радев – генерал Константин Попов, къде е основателят Красимир Велчев, къде е Ивелина Василева?

Това са въпроси, които терзаят част от ГЕРБ. Вотът на 2 октомври ще покаже дали тревогите имат основания.

Източник на Narod.bg от редиците на шайката пък обясни, че предизборната ситуация в ГЕРБ-София е нажежетна до открита конфронтация с шефа на столичните гербопитеци Тодор Кръстев, уличен в нерегламентирани връзки с гробищната мафия.

Гербаджиите са убедени, че зад парашутистите в листите стои именно Кръстев, на когото Бойко Борисов имал страха заради влиянието му в София и затова го оставил да реди пешките както си иска.

5 Коментара
 1. A- ha - ha ! казва

  ПРОДАДОХ БИЗНЕСА С ЕДНА ЛИМУЗИНА НА ЕДНИ МЛАДЕЖИ……

 2. ОТВРАТЕНА казва

  В БЕДНИТЕ И ДОСТОЙНИ СТРАНИ ЛОВЯТ РАЦИ И ОМАРИ……….. ,ЗА ДА СЕ ПРЕХРАНВАТ…

 3. Египетска пирамида казва

  ПАЗИ БОЖЕ “ ГЕРБ“ ДА Е ПСИХОАНАЛИТИК НА “ ПРОМЯНАТА „…….

 4. И ЗАМИРИСА НА МЪРША...... казва

  ТАКА ВИ СЕ ПАДА„ КАТО ПЛАШИТЕ СЪС ЗАТВОР ПЕТ ГОДИШНИ ДЕЦА„ ГЕРБАДЖИЙСКИ МЪРШИ…….

 5. ОТВРАТЕНА казва

  ТЕ НЯМА КАК ДА СТАНАТ ПО– ЗДРАВИ„ ЗАЩОТО ПО НАЧАЛО НЕ СА БИЛИ НИКОГА ЗДРАВИ…..

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.