СТАРОСТ-НЕРАДОСТ: Натали „вдига самолета“ на ББ с разгонен козел, бабини зъби и женшен

9 4 652

Нито виаграта, нито останалите скъпи добавки от чужбина успяват да вдигнат самолета на ББ! С тази тъжна констатация Натали посетила един от най-известните билкари в страната и поради естеството на проблема се наложило да сподели повече, отколкото искала, а за капак впоследствие през смях се похвалила и на приятелки, научи Narod.bg.

30-годишната мъжемелачка изпаднала в неловката ситуация точно Шугър деди, с когото официално дели постелята, да се измъчва от старческа немощ, която никакви медикаменти до този момент не успели да съборят.

Лечение с кортикостероиди, напълняване, сприхавост, паднало либидо – Наталка се принудила да опише цялата симптоматика на възрастния си любовник пред знахаря, който от любопитство също не успял да остане напълно дискретен за мъките на Чичко Паричко.

Реклама

Билкарят все пак постъпил професионално от гледна точка здравето на пациента, защото посъветвал Натали да се откажат от лекарствата като виагра, тъй като носят риск поради по-напреднала възраст на петимния за интимни ласки и да се премине изцяло на билколечение.

Не много обнадеждена, палавата блондинка си тръгнала с цяла торба билки. Основните, от които ще се чака да дойде чудодейното излитане на самолета, са бабини зъби, епимедиум (т.нар. разгонен козел) и женшен. Билкарят я посъветвал русокоската да се промени и хранителният режим на половинката ѝ.

Така ББ бил поставен на диета, в която се набляга на сьомга, стриди, ягоди, шафран, лешници, бадеми, тиквено семе, кашу, ванилия, джинджифил, аспержи и др.

Очаквайте в Narod.bg дали лоченето на билкови отвари е довело до така мечтаната ерекция, за което Натали няма да пропусне да се похвали пред устатите си дружки…

9 Коментара
 1. ОТВРАТЕНА казва

  НАЙ– СА МИ СМЕШНИ СПЕЦИАЛИЗАНТИТЕ ПО……. БРУТНИЯ ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ…….

 2. НА ДЯДО БОЖЕ ПАЧКАТА казва

  А ПЪК В ТЕНИСА„ БОКЛУЦИ„ КОЙТО НЕ УМЕЕ ДА ВРЪЩА – ГУБИ……

 3. Рецидив казва

  ИЗПЪЛНИХМЕ ЛИ ПЛАНА ЗА ПЕТИЛЕТКАТА ?

 4. И АЗ Т'ВА СЕ ПИТАМ: казва

  ОЧЕВИДНО Е, ЧЕ СЕ ДАВАТ ГРЕШНИ ПАРИ ЗА БОКЛУК И ПОМИЯ….. КЪМ КОГО ДА ОБЪРНЕ ЧОВЕК В СЛУЧАЙ НА СПЕШНОСТ И НЕОТЛОЖНОСТ……..?

 5. Рецидив казва

  ЛОГИЧЕН ОТГОВОР: “ АЗ К’ВО КАТО ИМАМ ДЖИП, КАТО НЯКОИ ИМАТ БРОНИРАНИ ДЖИПОВЕ…“

 6. ОТВРАТЕНА казва

  И СЕ ДОВЕРИХТЕ НА РЕКЛАМА ОТ ТИПА НА: “ ИМАМЕ РЕШЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ; НЕКА ОБЕДИНИМ УСИЛИЯТА СИ В БОРБАТА СРЕЩУ БОГАТСТВОТО/ БЕДНОСТТА; НИЕ СМЕ ВАШЕТО БЪДЕЩЕ; ВАШИЯТ КЪСМЕТ – НА ЕДНА РЪКА РАЗСТОЯНИЕ И ТН., И Т.Н……..?“

 7. A- ha - ha ! казва

  МИХМЕ„ МИХМЕ, И ХРАЧКИТЕ ПАК ОСТАНАХА…..

 8. A- ha - ha ! казва

  КАКТО СЕ КАЗВА– МЪДРОСТТА Е НА УЛИЦАТА……

 9. ОТВРАТЕНА казва

  НЕ„ ЩОТО ПЪК ПСИХОТЕРАПИЯ ЗА ВСИЧКИ, И ТО В СТРАНА С НЕПОВИШЕН БРУТЕН ПРОДУКТ И ПОВИШЕН НАЦИОНАЛЕН ДЪЛГ, НЕ Е МНОГО ДОБРО РЕШЕНИЕ…..

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.