МАФИЯ: Доган изпълзява на светло в коалиция с Бойко и Копейкин

7 2 963

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган бил лично обвързан с бъдещата коалиция между ГЕРБ и „Възраждане“. Това разкриват вътрешни хора пред в. „Галерия“. Доган нямало да се връща в политика, но всичките му стратегически цели щели да бъдат заложени на карта при предстоящото сформиране на мнозинство. По тази причина той изкъсо контролирал процесите, твърди отлично запознат източник.

ДПС от доста време работи в негласен съюз с тези две партии. Трите политически сили заедно обвиниха правителството на Кирил Петков за спрените от Русия доставки на природен газ.

Тогава критиките към кабинета бяха, че не е приел схемата за плащане, предложена от руската държавна компания „Газпром“. Това се случи, когато в парламента се обсъждаше доклад на временната комисия, проверяваща спирането на доставките и процедурата за избор на алтернативни доставчици.

На протестите, които „Възраждане“ организира срещу правителството на „Промяната“, имаше автобуси с електорат на ДПС. Лидерът на движението Мустафа Карадайъ и депутатът Делян Пеевски минаха заедно пред протеста и поздравиха част от привържениците.

Реклама

Това даде повод на редица наблюдатели още тогава да заподозрат „Възраждане“ в коалиция с ДПС, което е доста странно предвид патриотарската реторика на лидера Костадинов.

Седмица по-късно социолози дадоха сериозно нарастване на процентите, които партията би спечелила на предстоящите избори. Така идеята за формиране на управление между ГЕРБ, „Възраждане“ и ДПС добива все по-реални измерения.

Според депутати Доган вероятно се е отказах да играе със Слави Трифонов, след като ИТН се издъни на политическия терен. Но на този етап контактите му с Дългия били оставени на стенд бай.

За почетния председател на ДПС се твърди, че периодично си пуска слухове как ще се върне в политиката, но всъщност няма такива намерения. Да бъде кукловод му отива, а и той самият това предпочита, твърдят депутатите.

Сега обаче, с цел да защити своите икономически интереси с геополитически привкус, Доган бил готов да се покаже на светло и реално да участва в политиката.

7 Коментара
 1. Египетска пирамида казва

  ТЪПИ ЕВТИНИ ДРОГИРАНИ КУРВИ

 2. Мариана Сумистката казва

  ДА„ НО НА КАКВА ЦЕНА…. ВСИЧКО Е ЗАПИСАНО, ИЗРОДИ…… ВСИЧКО

 3. ОТВРАТЕНА казва

  ТЕЖКИТЕ ИЗНАСИЛВАНИЯ ТОКУ- ЩО„ ВСИЧКО ……

 4. ОТВРАТЕНА казва

  ЩЕ ВИ ПРЕДАМ НА СЪД ЗА ТЕЖКИ НЕЧОВЕШКИ ИЗНАСИЛВАНИЯ, ЩЕ ВИ ПРЕДАМ

 5. ОТВРАТЕНА казва

  И ТО САМО ЗАРАДИ ИСТИНАТА …… ЧУДОВИЩА…..

 6. ОТВРАТЕНА казва

  ВСИЧКО Е ЗАПИСАНО„ ЧУДОВИЩА

 7. Со керез казва

  Все ми е тая кои мангалски вици с кого ще се чифтосват.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.