Корнелия копае дъното: Стяга „експертен“ кабинет с Бойко и Доган!

4 3 012

Корнелия Нинова копае дъното с новата завера, в която вкарва социалистите! Източник на Narod.bg разкри, че вече има договорка БСП да участва в „експертен“ кабинет заедно с ГЕРБ и ДПС в името на „националното спасение“.

Според нашият източник Корнелия била притисната до стената от Бойко и Доган, които държат козове в ръкава – колосални далавери на бюрото на Иван Гешев, навъртени докато бе министър на икономиката и индустрията в кабинета „Кирил Петков“.

Сигналите, които във всеки един момент може да се превърнат в разследвания, касаят не само износа на оръжие за Украйна, комисионните от който се равняват на стотици милиони, обясни информаторът на Narod.bg.

По тази линия Корнелия ще бъде принудена да участва в подготвяния „кабинет на спасението“ заедно с хунтата ГЕРБ-ДПС.

Реклама

Вече има индикации, че се пече такова безпринципно правителство на кражбата, анонсирано от философския гуру на Корнелия – преподавателят в Софийския университет проф. Димитър Денков, бивш декан на ФФ, който ръководи Центъра за исторически и политологически изследвания към Националния политически институт „Димитър Благоев“.

На заседание на предизборния щаб днес пред всички членове на структурата, която трябва да изведе БСП от прогнозираните й едва 6% електорална подкрепа за предстоящите избори вот, проф. Денков отправил оферта БСП да се коалира с Бойко Борисов.

„Те са ни най-близки и най-логично би било да търсим съюз с тях“, подхвърлил Денков.

Според запознати професорът бил водещ стратег и идеолог на БСП в момента. Именно Денков определял под диктовката на Корнелия Нинова политическия път на левицата заедно с Калоян Методиев.

Твърди се още, че двамата заедно прокарали и идеята да се върнат хартиените бюлетини – предложение, което и ГЕРБ се опита да прокара в последния състав на парламента. А вече имало и явни знаци за готвена коалиция – по места в Районните избирателни комисии ГЕРБ и БСП членове гласували като под заповед заедно решенията за вота.

4 Коментара
 1. ОТВРАТЕНА казва

  ВЪПРОС: КАК ЩЕ ОВЛАДЕЯТ СВИНЕФЕРМАТА, КОЯТО ИМ ДОНЕСЕ ТОЛКОВА ЕКСТРЕМНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ И ЧУВСТВО ЗА ПРЕВЪЗХОДСТВО……. ??

 2. ОТВРАТЕНА казва

  ОТЩЯ МИ СА ОТ БАНЕРИ ………

  https://www.youtube.com/watch?v=etUK3Ioaw1Q

 3. ИСТИНАТА казва

  Пак НАПОМНЯМЕ, България ще тръгне по НОВ ПЪТ, когато ПРОЦЕНТА от ИЗБОРИТЕ на „герб“ +“бсп“ +“дпс“ стане ПО-МАЛЪК от 20%!!!

 4. ДЕДЕ И МИА казва

  HERCULES

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.