ИЗВЪНРЕДНО в Narod.bg: Рекетьор налази партията на Стефан Янев (ДОКУМЕНТ + СНИМКА)

4 2 408

Рекетьор налази партия „Български възход“ на бившия служебен премиер и редовен военен министър Стефан Янев. Анонимникът изпратил мейл, в който цитира и новина на Narod.bg за висаджията Живко Иванов, който през пловдивското сдружение „Православна зора“ бил свързан с партия „Свобода“, която пък стана мандатоносител на „Български възход“.

Живко Иванов подкрепяше „Възраждане“ и Костя Копейкин

Ето какво написа по казуса Стефан Янев на своята фейсбук стена:

На 21.08.2022 година в 20.21 часа на официалния имейл на ПП „Български възход” е получено писмо от анонимен „доброжелател“, който поставя ултимативен срок за изпълнение на искания с откровено рекетьорски тон.

Реклама

ПП „Български възход” уведомява този „доброжелател”, че писмото му ще бъде изпратено до всички държавни институции и органи – Прокуратура на РБ, ДАНС и МВР, за да извършат разследване и установяване на неговата самоличност. Ние от ПП “Български възход” считаме, че към подобни опити за „доброжелателност” следва да бъде приложена цялата сила на закона.

Категорично заявяваме, че ПП „Български възход” е партия, която не може и няма да бъде изнудвана, сплашвана, шантажирана или манипулирана!

Прилагаме копие от изпратеното ни писмо:

Рекетьорът цитира статии на БГНЕС, Биволъ и Narod.bg
4 Коментара
  1. ОТВРАТЕНА казва

    ПОДСЪДНО !

  2. БУХАЛКА Е..... казва
  3. Рецидив казва

    MY FAVOURITE ? # 17; # 18

  4. Египетска пирамида казва

    WHERE ARE # 19 and # 20? YOU DON“T HAVE ARNOLD’S I Q…….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.