ИЗВЪНРЕДНО в Narod.bg: Рекетьор налази партията на Стефан Янев (ДОКУМЕНТ + СНИМКА)

5 4 324

Рекетьор налази партия „Български възход“ на бившия служебен премиер и редовен военен министър Стефан Янев. Анонимникът изпратил мейл, в който цитира и новина на Narod.bg за висаджията Живко Иванов, който през пловдивското сдружение „Православна зора“ бил свързан с партия „Свобода“, която пък стана мандатоносител на „Български възход“.

Живко Иванов подкрепяше „Възраждане“ и Костя Копейкин

Ето какво написа по казуса Стефан Янев на своята фейсбук стена:

Реклама

На 21.08.2022 година в 20.21 часа на официалния имейл на ПП „Български възход” е получено писмо от анонимен „доброжелател“, който поставя ултимативен срок за изпълнение на искания с откровено рекетьорски тон.

ПП „Български възход” уведомява този „доброжелател”, че писмото му ще бъде изпратено до всички държавни институции и органи – Прокуратура на РБ, ДАНС и МВР, за да извършат разследване и установяване на неговата самоличност. Ние от ПП “Български възход” считаме, че към подобни опити за „доброжелателност” следва да бъде приложена цялата сила на закона.

Категорично заявяваме, че ПП „Български възход” е партия, която не може и няма да бъде изнудвана, сплашвана, шантажирана или манипулирана!

Прилагаме копие от изпратеното ни писмо:

5 Коментара
 1. ОТВРАТЕНА казва

  ПОДСЪДНО !

 2. БУХАЛКА Е..... казва
 3. Рецидив казва

  MY FAVOURITE ? # 17; # 18

 4. Египетска пирамида казва

  WHERE ARE # 19 and # 20? YOU DON“T HAVE ARNOLD’S I Q…….

 5. ทางเข้าjoker казва

  I truly appreciate your efforts and I will be waiting for your further write ups thanks!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.