Костя Копейкин се сдуши с Дучето за вота

6 3 555

Прочутият футболен фен Димитър Ангелов – Дучето е в неформалния изборен щаб на „Възраждане“ на Костадин Костадинов, алармираха левскари. И пуснаха снимки от турско кафене в София, в което цесекарят и Костя Копейкин обсъждат политиката на една маса.

Според запознати Дучето е обещал да активира фенски маси в полза на националистите русофили. Навремето Ангелов беше тартор на сектор „Г” и учреди десетки фенклубове на „червените“. Но колоритният запалянко има солидни връзки и в други агитки, най-вече пловдивските.

Реклама

„Галерия” припомня, че Дучето беше арестуван по време на протестите през 2020 година, домът му бе обискиран, а телефоните отнети.

Той беше заподозрян от полицията на Бойко Борисов, че подготвя ексцесии с футболни хулигани по заповед на Васил Божков. МВР обаче не откри нищо и логично пусна почти веднага Дучето.

6 Коментара
 1. ОТВРАТЕНА казва

  Вижте……. полицаите имат агитки, за които Дучето не е и сънувал……

 2. Мариана Сумистката казва

  Срещу вашите мърши, господа, някои воюват С БОМБИ……

 3. ОТВРАТЕНА казва

  И ТАКА СМЕ ВСЕ “ ЕДНИ ГЪРДИ НАПРЕД „…..

 4. Мариана Сумистката казва

  АМА„ МНОГО СТЕ ОСЕЛЯНИЛИ “ СЕКТОРА“ НЕЩО……

 5. Локо Сф. от 1956 казва

  Явно сдушването на Копейкин и Дучето ще е изгодно и за двамата. Копейкин ще дава парите, а Дуче ще привлича фенска маса срещу заплащане. Ето повод българското МВР да се докаже като отговорна инстанция.

 6. Сандокан с двата ножа казва

  Даааа … Скоро ще пишат, че Костадинов се е сдушил и с марсианците. Така се постъпва от подлеците и подлогите. С изфабрикувани компромати трябва да бъде очернен и разлюбен. Нищо ново под слънцето.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.