Настимир Ананиев крие имотна афера със 140 квадрата апартамент в центъра на София (РАЗСЛЕДВАНЕ)

2 5 383

Депутатът от „Продължаваме промяната“ и детрониран лидер на ВОЛТ Настимир Ананиев крие имотна афера, която трябва да бъде разровена от КПКОНПИ, съобщи пред Novinar.bg източник от централната столична община „Оборище“.

Информаторът на Novinar.bg твърди, че огромното жилище от 140 кв. м Настимир взел за жълти стотинки като обезщетение, което не е обявено през общината, а е получено през бившия районен кмет Васил Цолов.

Последният през 2015-а управлява най-централния и престижен столичен район, след като спечели на балотаж срещу Йорданка Фикирлийска от ГЕРБ. Тогава се появиха сериозни съмнения за купуване на гласове, но това не бе доказано.

Реклама

Няма как без криминална схема Настимир да си купи жилище с топ локация на общински цени. Властимир, както наричат изритания от ВОЛТ политик, обвинен от родители в посегателства над момченца, твърди, че сам си е купил имота.

Публични личности обаче твърдят, че апартаментът е взет с връзки през Васил Цолов, което означава по някаква схема като общинска собственост, вероятно някакво обезщетение на строител към „Оборище“, което не е вписано, а е продадено на частно, което вкарва в корупционната игра и бившия вече кмет.

За да е пълен батакът, в „Оборище“ съществуват документални следи, че и заместникът на Ананиев като съпредседател на партия ВОЛТ Симеон Трулев също се е уредил с апетитно жилище по същата порочна схема, което може да се установи след одит в строителните книжа на централния софийски район.

2 Коментара
  1. ОТВРАТЕНА казва

    МНОГО ГРОЗНИ ВЛЕЧУГИ В ТАЯ КЛОАКА….. КАТО НА МАДАГАСКАР……

  2. ОТВРАТЕНА казва

    ПИЯНСТВОТО НА ЕДИН НАРОД ……

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.