Гавра: Герберската „Юнион Ивкони” вози с 24-годишни гробници, документите на рейсовете… изгорели (ДОКАЗАТЕЛСТВА)

3 4 211

Гербаджийската транспортна фирма „Юнион Ивкони” крие, че вози пътниците си с 24-годишни гробници с европейски стандарт за изгорелите газове „Евро 2”и не предостави отчет за състоянието на автопарка си с оправданието, че документите… изгорели.

Абсолютната гавра с държавата лъсна от пост на Георги Георгиев от „Боец”, който предостави и документи, доказващи безобразието. Ето какво написа още Гошо Боеца:

Министерството на транспорта през май 2022 г. назначава комплексна проверка на „Юнион Ивкони“, като изискват за проверка да им бъдат предоставени регистрациите и евросертификатите на автобусите на фирмата.

„Юнион Ивкони“ първо искат отсрочка заради „огромния обем“ на исканите документи. И след това…

След това фирмата изпраща ново писмо до министерството, че, видите ли, събрали всички документи, които били съхранени в един „счетоводен фургон“ и фургонът взел, та изгорял заедно с документите!

Реклама

Върховна наглост и подигравка с държавата и институциите!

Не чуваме нито дума от новият служебен кабинет по темата. БОЕЦ отидохме в министерството на транспорта за среща с новият министър, но се оказа, че там няма никой, а „министърът е на границата да търси газ“.

Очаквайте до дни следващи разкрития и документи от БОЕЦ по случая – „По следите на Юнион Ивкони“! Вече ви показахме как, след като печелят в Кюстендил обществената поръчка за линиите: Кюстендил-София и Кюстендил-Пловдив със заложени в договора нови автобуси със сертификат „евро 6“, по линията реално пътуват 24 годишни гробници с „евро2“.

Кметът на Кюстендил, Петър Паунов (от ГЕРБ, б.ред.), който е подписал преди месец договора и носи отговорността за контрола, избяга и се скри от БОЕЦ.

3 Коментара
 1. казва

  Ах, как пахнет ета задунайка …. :-))))))))

 2. Чичо САМ казва

  ЮНИОН ИВКОНИ
  собственост на ГЕРБаджията Цветан Цветанов 6апартаментчиков и
  РАМАДАН АТАЛАЙ 2-ия вДПС и сина му РЕВИН АТАЛАЙ
  Фирмата се води на БУШОНА волейболист Ивайло Константинов
  Симбиозата ГЕРБ/ДПС която от дпс наричат със страната дума ЗАЕДНОСТ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.