ОПАСНА МОДА: Ивайло Мирчев се боцка в корема

0 4 317

Eдин от най-изявените депутати на „Демократична България” Ивайло Мирчев е неузнаваем! Той успя да свали над 20 кг от корпулентната си фигура. Предприемачът и политик е отслабнал с опасна манипулация – боцкане с препарат за контрол на диабета „Йоземпик”, който се инжектира в корема, твърдят негови съпартийци.

Терапията се провежда под медицинско наблюдение в рамките на три месеца и се боде по една инжекция на седмица. Четири дози струват 200 лева, така че реално отслабването не глътва много пари, особено пък за заможен човек като Ивайло Мирчев.

Самият той заради наднорменото си тегло имал проблеми с кръвната захар и всъщност отслабването му има изцяло здравословен ефект, още повече, че и самото лекарство му действало добре, твърдят запознати.

Вече бившият депутат бил наясно, че препаратът не бива да се смесва с алкохол, тъй като може да предизвика сериозни сърдечни проблеми.

Реклама

Въпросният медикамент се изписва с протокол, представен пред Здравната каса, на лица с диабет тип 2 – по една инжекция на седмица. Представлява разтвор за подкожно инжектиране в корема, бедрото или горната част на ръката.

Протоколът, с който се разрешава лекарството да е безплатно, се издава на базата на документация, издадена от ендокринолога, който е поставил диагнозата на пациента.

Съпартийци на Мирчев коментират, че ефектът от процедурите бил поразителен и му се убило всякакво желание за апетит. Добричлията, който принципно обичал да си похапва, вече не посягал към сладки и тестени изкушения.

С нови сили и отслабнал Ивайло Мирчев ще се впусне в предизборната кампания на „Демократична България”. Почти със сигурност той ще е водач поне на една от десните листи.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.