ИЗНЕНАДА: Бойко изпратен в пенсия – отпада от листите?

8 5 247

Без ясен отговор дали тарторът на ОПГ ГЕРБ Бойко Борисов ще води листи премина регистрацията на партията в Централната избирателна комисия за предсрочните парламентарни избори на 2 октомври. На последните няколко вота Борисов водеше листите в 16 Многомандатен избирателен район (МИР) в Пловдив, както и в 25 МИР в София.

Сега, обаче, е възможно Баце да отпадне от листите за вота и така да се сбъдне мечтата на опозицията в ГЕРБ Борисов да излезе в пенсия.

Пред журналисти заместник-председателят на партията Томислав Дончев вместо да отговори конкретно на въпроса, зави в друга посока, казвайки, че оценката на ръководството на партията за работата на парламентарната група е добра, но това не означава, че няма да се търсят свежи попълнения.

Реклама

По думите му за ГЕРБ е от изключително значение да се прекрати използването на политическа шарлатания, която обрисува като говорене на едно и правене на друго. Според него думите в политиката отново трябва да значат нещо, а за повече от година били изгубили смисъл. По този повод не пропусна да се конфронтира с „Продължаваме промяната“, застъпвайки отколешна теза на ГЕРБ, че е доставян руски газ в страната въпреки говоренето против „Газпром“.

Като цел пред партията в предизборната кампания Дончев посочи да се върне максимална част от доверието на гражданите. Заявката е кампанията да е спокойна и разумна, с предлагане на решения за „всички кризи, в които е затънала България“.

„Ще бъдем отговорни. От нас зависи, без значение като управляващи или опозиция, политическият процес и това, което ще се случва“, посочи Дончев.

По думите му е ранно да се обсъждат коалиционни валентности, а въпреки че изборите не били олимпиада или състезание, ще има огромно значение кой е първи, и кой – втори.

8 Коментара
 1. ОТВРАТЕНА казва

  ДА НЕ ВИ ОБИЖДАМ ПРЕКАЛЕНО МНОГО„ ГЕРБАДЖЙИСКИ ГНУСАРИ„ НО МНОГО СТЕ Я ЗАКЪСАЛИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЗДРАВЕТО…… ВЪПРОС: А С АНОНИМНИТЕ КУРВИ ДОКЪДЕ??

 2. ОТВРАТЕНА казва

  МАНГАЛИ

 3. ОТВРАТЕНА казва

  МНОГО ГНУСНИ ПАЧАВРИ„ ДЕ….

 4. ИСТИНАТА казва

  „Другарю“ Дончев, а КЪДЕ е „електронното правителство?! А, ПАРИТЕ за него???? А, какво правим“ другарю“с: КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, ХАЗАРТА, Барселона,……………………….., за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА Ви наречена ОПГ „герб“?! ОТГОВОРИ, КОГА?????????????????????

 5. ОТВРАТЕНА казва

  ГОТОВИ СА ЗА БЕЛЕНЕ, СМЯТАМ…….

 6. ОТВРАТЕНА казва

  ЛИПСВА СЛАБОУМНИЯ ПРЕЗИДЕНТ…..

 7. ОТВРАТЕНА казва

  ХАРЧАТ МИЛИОНИ ЗА РЕКЛАМА, ЗА АДВОКАТИ И ЗА МЕДИЙНИ КУРВИ……. КАКВО БИ БИЛО АКО ГИ ХАРЧЕХА ЗА ХОРАТА, А НЕ ЗА БОКЛУКА„ КОЙТО ГИ ПОДДЪРЖА…?

 8. Мариана Сумистката казва

  ВАРВАРИТЕ СА НА ПРЕДЕЛА НА “ ТВОРЧЕСКИТЕ “ СИ ВЪЗМОЖНОСТИ…… ФАКТ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.