Резил в Narod.bg: Натали се гаври с ББ – върти любов с бившия, Шугър деди плаща

0 2 103

Натали се гаври с ББ пред очите на цяла България, като върти любов с бившия си Доан по морето, за Шугър деди остава само да плаща сметките.

Това гласи нов сигнал до Narod.bg, изпратен от очевидци на интимните забежки на Натали, с които прави възрастния си обожател за смях.

Доан се хвали как оправя Наталка когато си поиска, а благодарение на Шугър деди двамата с блондито се вихрят по морето, без да плащат сметки. За капак леконравната великотърновка му дала да язди джипа БМВ Х5, подарък от ББ.

Реклама

Наталка и бившият ѝ уж пазят връзката си в тайна, но Доан, за когото цяла Силистра знае, че мрази ББ, с удоволствие се гаври с него покрай аферата с тв водещата, пише очевидецът на Narod.bg.

След време може да се окаже, че БиБиКинг им е купил апартамент за семейно гнездо и дори е платил за евентуалната им сватба, мълвят в града на Доан.

За да тушира съмненията на престарелия си любовник, Налатка всеки ден го заливала с есемеси, в които му се кълняла във вярност, докато язди Доан, смее се източникът на Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.