Удар на Narod.bg: Ива Николова се върна тайно на работа

6 13 730

Топ перото на ПИК Ива Николова се върна тайно на работа, разкри източник на Narod.bg, запознат със случващото се в редакцията. Според информацията Николова отказала да се пенсионира, каквато била първоначалната ѝ идея.

Засега брюнетката няма да се появява по официални събития, за да не се шуми около промяната в нейното решение да сложи край на професионалната си кариера.

Преди две седмици дойде новината, че Ива Николова ще се раздели с „ПИК“, а молбата й за напускане вече била разписана. Тя не разкри каква е причината за раздялата.

Реклама

Журналистката през годините работеше във вестниците „Новинар“, „Политика“, ТВ „Европа“, ТВ7, NBT, сайтовете „Блиц“, „ПИК“ и др.

Била е кандидат-кмет на Габрово от Синята коалиция през 2010 г. В последните години, като лице на „ПИК“ и „ПИК ТВ“, Николова стана популярна с агресивните си сензационни материали и с постоянно присъствие на всички ключови брифинги – около Ковид кризата, парламента и др.

Пред колегите си в парламента Николова сама сподели, че повече няма да се занимава с журналистика, но сега очевидно е преживяла катарзис и промяна на плановете за своето бъдеще, завърши информаторът на Narod.bg.

6 Коментара
 1. Египетска пирамида казва

  Репортаж от психиатрията

  https://www.youtube.com/watch?v=ge6nJQH8qlI

 2. Египетска пирамида казва

  Даваме думата на потърпевшите, НАЛИ?

  https://www.youtube.com/watch?v=w-awQmQ2amM

 3. Мариана Сумистката казва

  НЕКА ОБЪРНА ВНИМАНИЕ НА БОКЛУЦИТЕ„ ЧЕ ХРОНОЛОГИЧЕСКИ МОЖЕ ДА РАЗКАЖЕ САМО Б.Б. И ТО В СЪДА.

 4. Египетската казва

  “ БУГАРСКА СВИНьО „

 5. Египетската казва

  КАТО ЦЯЛО ИСКАМ ДА ПРИПОМНЯ„ ЧЕ АВАНТЮРАТА ВЪВ ВЛАСТТА НА КИРИЛ ПЕТКОВ НЕ МОЖЕ ДА ПОСТАВЯ НИКАКВИ ЧЕРВЕНИ ЛИНИИ, А САМО ДА ОТБЕЛЯЗВА КОЛКО Е НЕМОЩНА ДА СЕ СПРАВИ СЪС СКАНДАЛИТЕ В НЕЯ….

 6. хамалин казва

  много лудо е таъ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.