Наглост в Narod.bg: Бойко Борисов едва не обвини хан Аспарух, че не е построил интерконектора с Гърция

14 3 281

Падналият от власт Бойко Борисов едва не обвини хан Аспарух, че не е построил интерконектора с Гърция. Пред журналисти днес бившият премиер обяви, че „от 1300 – 1400 години“ той първи построил газова връзка с Гърция.

„За първи път връзка с Гърция започнах да правя аз. Не сме чакали 10 години. Иван Костов защо не я направи? Когато изплатихме пенсиите, които вдигна Станишев преди да си тръгне, се заехме и с тази задача. Всичко можеше, ако не се правеха на фалшиви герои“, каза днес пред журналисти бившият премиер.

Narod.bg припомня, че Борисов съвсем не е първият, работил по въпросния интерконектор. Газовата връзка, за която лидерът на ГЕРБ се бие в гърдите, че е негова гордост, а всъщност за 12 г. на власт само отлага пускането й в експлоатация, бе обявена за обект от национално значение от правителството на Станишев.

Проектът и подготовката за газопровода с Гърция от Комотини до Стара Загора са започнати още преди Борисов да се настани на власт.

Реклама

По-интересният въпрос обаче е защо той повече от десетилетие успя да отлага пускането му в действие. При все, че сме наясно с подхода му – да се режат лентички на килограм.

В днешната си тирада Борисов не пропусна да коментира и предишните управляващи.

„С всеки изминал ден и с щетите, които са нанесли от „Продължаваме промяната“ в страната, избирателите на ГЕРБ не допускат да се коалираме с тях. Не мога да говоря за коалиции преди да минат изборите“, каза той ред журналисти в Рилския манастир. 

Той се оплака, че е обиден от президента Радев, който го сравни с Кирил Петков.

„Президентът Румен Радев ме обиди много, като ме сравни с Кирил Петков, че и аз съм разхвърлял тръби. Това е най-голямата обида, която ми е нанесъл. Ако иска може да възложи да проверят стотиците километри нови газопроводи, които направихме. Направих така, че България да притежава 80 км от компресорните станции на целите Балкани. Също ново строителство с най-съвременните американски компресори. И ако те малко от малко разбираха, двата терминала са на Турция. Затова направих тези 19 км байпас преди няколко години за 34 милиарда кубически метра. Освен това ремонтирахме старите газопроводи и направихме България страната с най-развита газопреносна система на Балканите“, оправда се Бойко Борисов.

14 Коментара
 1. ОТВРАТЕНА казва

  ВИЕ НЯМАТЕ ДЪРЖАВА „ БЕ ……… МЪРШИ !!! ФАКТ.

 2. ОТВРАТЕНА казва

  ДА СЕ НАСТАНИ НА ВЛАСТ….. ?? МАЛОУМНИ БОКЛУЦИ„ ИМА ЖИВИ И ПУЛСИРАЩИ СВИДЕТЕЛИ.
  БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ– ПОДЛИТЕ„ НАЙ– МАЛОДУШНИТЕ, НАЙ– НЕКАДЪРНИТЕ БРАТОУБИЙЦИ НА СЪВРЕМИЕТО. ФАКТ.

 3. !!! казва

  Интересно, защо Великият газостроител прееба южен поток и Белене? Може би, поради огромната си любов към американското посолство?

 4. Мариана Сумистката казва

  МАНГАЛИ…… НА СВИНЯ ЗВЪНЕЦ , НА НЕБЛАГОДАРНИ УРОДИ ГАЗИФИКАЦИЯ НЕ Е НЕОБХОДИМА…..

 5. еха казва

  Предвид възрастта на Боко ГЕРБ „Лели“ трябва вече да се преименова на ГЕРБ „Баби“.

 6. ОТВРАТЕНА казва

  ДАНО ПОНЕ ЦЕНТРАЛНА ГАРА ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, МЪРШИ………………….

 7. Мариана Сумистката казва

  МНОГО МРАЗЯ ПЛОСКИ ГЪЗОВЕ …………….

 8. казва

  Има СамоДва варианта за по-Нататъка у Нас :
  – или ще Си вземем нещата в ВоистинеНаши ръце&Умове виа РеИнженеринга+НовНюрнбергски…Чрез което Ще изкореним задунайВонята
  – или ЗемитеНи – Ще бъдат разпределени между Съседни държави…т.е. Няма да съществуваме като отделна държава.

 9. ОТВРАТЕНА казва

  НЯКОИ СА ПРЕДПОЧЕЛИ СМЪРТТТА ПРЕД ТОВА ДА ЖИВЕЯТ СРЕД ВАС„ МЪРШИ……

 10. ОТВРАТЕНА казва

  ОЧЕВИДНО ПСИХИАТРИЯТА Я ТРЕСЕ ДОСТА СИЛНА ШИЗОФРЕНИЯ„ А ??

 11. ОТВРАТЕНА казва

  СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СИ ЖИВЕЕТЕ В КЛОАКАТА….. ДЕРЗАЙТЕ …….

 12. qzp казва

  Това крадеца, сикаджийската мутра от Банкя ли е.. Помислих, че сте сложили снимка на мангал.

 13. ИСТИНАТА казва

  „Другарю“ Борисов, КАЖЕТЕ НЕЩИЧКО за:КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, ХАЗАРТА, Барселона,……………………………., за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ПРИСВОЕНИ, ОТКРАДНАТИ от ОПГ“герб“ и ЯТАЦИ!!! Хайде де, ИЗБОРИТЕ НАБЛИЖАВАТ!!! НАРОДА ИСКА да ЗНАЕ!!! Нали така НАРОДЕ????

 14. НА ДЯДО БОЖЕ ПАЧКАТА казва

  СПОРТСМЕН …… ЦУНКИ !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.