СИГНАЛ до Narod.bg: Скандали тресат Нова телевизия заради водеща от харема на ББ

5 31 963

Скандалите в Нова телевизия не спират от месеци. Телевизията, която е на автопилот откакто начело застана непознатата никому калинка Стефана Здравкова, е разтърсена от нова интимна драма, пише в нов сигнал до Narod.bg.

Поводът е новата водеща на „Събуди се“ Ана-Мария Конова. Хубавицата има изключително скромен журналистически опит. Тя дойде от bTV, където прави второстепенни репортажи като стажант-репортер. Именно там обаче Ани става първа дружка с любовницата на ББ Натали.

Двете с Наталка са неразделни, според злите езици брюнетката дори влязла в харема на Шегър деди. Именно възрастният любовчия станал причина за трансфер в Нова с двойна заплата, както и за изстрелване ѝ на позиция, което би трябвало да бъде заета от топ журналист, а не от девойка, която се вписва прекрасно в станалото нарицателно „мисирка“.

Реклама

Назначението на Конова предизвикало истинска буря в нюзрума, та се наложило Вяра Анкова да вика един по един бунтарите и да им предлага бъдещи облаги. Самата Анкова от няколко дни е в тежка депресия, след като разследващата журналистка Генка Шикерова хвърли бомбата, че именно тя е спряла нейно разследване за далавера за милиони с инсинератори.

Анкова, която обслужва изцяло интересите на ББ, треперела, че мястото й в Нова, което носи месечен доход от 30 бона и куп други екстри, най-накрая ще изстине. За целта прибегнела до старта си схема – взела си отпуска и се покрила в Гърция, където мъжът й Томас Лафчис има вила.

В момента Анкова вдигала телефона само на ББ и на Пи Ар Севи, за да получава от тях неотложни предизборни поръчки, категоричен е източникът на Narod.bg.

5 Коментара
 1. Отвратена казва

  И боклуци, и боклуци….. И боклуци….

 2. Отвратена казва

  Но сме „Сбогом“, малоумни миризливци.

 3. Отвратена казва

  Иди обяснявай на донопробните пачаври добро поведение……

 4. казва

  Да – цитираната (изберете думата) Е Втрещяваща… Всъщност – Е Поредно Доказателство #Кой Как и Защо ДъСъ подсигурява чрез/отн.”наште” “медии”.
  – та Да припомним Пропагандата в/на НациГермания – Тотално Заливане на слушателя/зрителя с Манипулации ! …та Сега – Вси”наште “ задунайГаулайтеря ДъСъ “усъвършенствали” това виа Ачик цицоланки силиконки (дефакто шаврантийствито Също е било ЯкоПолзвано в НациГермания…но ДалечПоСкромно/Прикрито) които “правят” Зададеното от Ясно#Кой .
  ———
  Никакво преговаряне.
  => РеИнженерингът+НовНюрнбергски !

 5. Отвратена казва

  На съд, мърши, НА СЪД!!!!!!!!!!!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.