САМО в Narod.bg: Георги Домусчиев пръсна €1,5 млн. за ЧРД в Миконос

6 11 643

Новобогаташът от Разград Георги Домусчиев пръсна милиони в елитния гръцки курорт Миконос по повод своя рожден ден №50, разкри ексклузивно източник на Narod.bg.

По-малкият брат на назначения от ГЕРБ за милиардер Кирил Домусчиев почерпил компания си в най-хитовия бар в Миконос.

Любопитното е, че дневният оборот на това заведение е 1,5 милиона евро.

Въпреки високата летва братът на слугата на Бойко Киро Гела затворил топ кръчмата за целия ден само за гостите на своя юбилей. Според нашия източник сметката за забавлението е била поне 1,5 млн. евро.

Реклама

В края на ноември 2021-а списание „Форб“ излезе с новината, че Кирил и Георги Домусчиеви са първите официални милиардери в България.

В очерка се разказва за първите стъпки на двамата в предприемачеството, за успешните инвестиции през годините и развитието на огромни за мащабите на България компании, като „Параходство БМФ“ и „Хювефарма“, както и за най-успешния футболен отбор – „Лудогорец“ и медийния им опит с „Нова“.

Очеркът на списанието започва с печалбите, които компанията на братята за ветеринарни лекарства отчита заради бума при отглеждането на домашни любимци по време на COVID пандемията. Изданието посочва, че базираната в България международна компания „Хювефарма“ е шестата по големина здравна фирма в животновъдството в света, с операции, простиращи се от фабрика за ваксини в Линкълн, Небраска, до фармацевтичен завод в Северозападна Италия.

Основен производител на ветеринарни лекарства и ваксини, както и добавки за фуражи за добитък, „Хювефарма“ отчете приходи от 658 млн. долара през 2020 г., което е с 21% повече от 2018 г., отбелязва Fotbes.

6 Коментара
 1. Наблюдател казва

  Дадоха им наготово световно известната Биовет за да ги четем сега и цъкаме. Аман от назначени „успешни“ ТОП предприемачи, ха-ха!

 2. казва

  Е крайно време тая задунайВоня да Се Изкорени. ВеднъжЗавинаги !
  => РеИнженеринг (на АбсолютноВсичко изОснови) + НовНюрнбергски !

 3. vandim казва

  Дайте да изясним, братя Домузчиеви са пещерняци а не разградлии. Купиха „Балкан фарма“, ама не се родиха отново в Разград певди 17 години.

 4. Отвратена казва

  Чудя се как всички богоомразни уроди са се скупчили в този ГЬОЛ…

 5. Отвратена казва

  Крадливи смрадливи боклуци…

 6. Отвратена казва

  Ще му причернее скоро на гнусния ви президент….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.