Само в Narod.bg: Гербаджията Манолев пирувал с Корнелия, Бойко и говорителката на Цацаров в криминалната къща за гости (АУДИО)

1 4 479

Бившият зам.-министър на икономиката в кабинета на ГЕРБ – Александър Манолев, който вчера сам публикува снимка от криминалната си къща са гости, на която се вижда гуляй с Корнелия и мъжа ѝ бай Митко, премълчава цялата истина.

Източник на Narod.bg от средите на хунтата разкри, че в къщата в местността Чинар уши край Сандански са гостували не само семейство Нинови, но и тогавашният премиер Бойко Борисов, както и прокурор Румяна Арнаудова – към оня момент говорител на тогавашния прокурор №1 Сотир Цацаров.

Какви разговори са водени над тежките трапези, знаят само участниците в пировете, но е факт, че в резултат Александър Манолев се оттегля от активната политика.

Какво е дирила в къщата за гости говорителката на главния прокурор Румяна Арнаудова?

Реклама

През 2019-а лъсна истината – къщата за гости на бившия зам.-министър на икономиката Александър Манолев край Сандански е била построена изцяло в нарушение. Това стана ясно от внесения срещу него обвинителен акт.

Манолев ще отговаря като подбудител към деклариране на неверни данни с цел усвояване на еврофондове. Според прокуратурата той е задвижил всички процедури по построяването на къщата, финансирана с близо 380 хил. лв. от фонд „Земеделие“.

Формално обаче парите били отпуснати на фирма, притежавана от Ана Димитрова – дъщеря на гледачката на децата на Манолев.

25-годишната тогава жена е обвиняема за деклариране на неверни данни с цел усвояване на пари от еврофондове.

Разследващите установиха, че в периода 2013 г. – 2015 г. тя е подала невярна информация към службата по земеделие в Благоевград.

Тя първо подала заявление за строеж на къщата за гости, намираща се в местността „Чинар уши“ край Сандански. Към нея били приложени регистрационна карта на земеделски производител, както и декларация за приходи от 2012 г.

1 Коментар
  1. ОТВРАТЕНА казва

    ПИРЪТ НА МАЛОУМНИЦИТЕ И КРАДЦИТЕ„ НАЛИ „ МЪРШИ?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.