БИЗНЕС в Narod.bg: Корнелия е напред с 300 млн. от сделките с оръжие за Украйна

7 5 301

Бившата СДС активистка, впоследствие лидер на БСП Корнелия Нинова, е напред с 300 милиона! Супер скандалът разкри пред Narod.bg потресен социалист, наясно със строго охраняваната тайна за „бонусите”, потекли към Корнела само за четири месеца от началото на войната между Русия и Украйна.

Според неофициалната информация Нинова е прибрала 300 милиона комисиони от сделки с оръжие за Киев, за чието съществуване в продължение на месеци отривисто отричаше.

В четвъртък, 4 август, бившият директор на държавното „Кинтекс” ЕАД Александър Михайлов хвърли бомба, че само за първите четири месеца след началото на войната в Украйна по въздух са изнесени над 4200 тона българско оръжие с подписа на Корнелия Нинова.

Александър Михайлов обяви, че е получил официална информация от българското Министерство на външните работи за полетите с оръжие до полското летище.

„От нея е видно, че само за първите 4 месеца, до 30-и юни тази година, са осъществени 60 полета от България, които са превозвали това оръжие до полското летище „Жешов”.

Реклама

Това означава, че самолети доставяли по 70 тона български оръжия за Украйна през ден, а калкулацията спрямо товарния капацитет на различните видове самолети показва, че България е доставила общо около 4 200 тона оръжие за 4 месеца”, уточнява още Михайлов.

Източникът на Narod.bg подчерта, че въпросният „бонус” от 300 милиона е поделен между синьо-червената бизнесдама Корнела и нейният авер от времето в СДС Калоян Методиев.

Според нашата информация една от основните задачи на служебния кабинет ще бъде именно да осветли всички тъмни сделки, донесли колосален процент за бившия вицепремиер.

Отделно от това прокуратурата също се е активизирала и ще рови за корупционни мръсотии в работата на Корнелия Нинова.

Този немислим „бонус” от 300 милиона дали в евро, долари, рубли или печени кестени и какво е тяхното местонахождение в момента – да кажат компетентните органи, които вървят по следите на грандиозната афера, призовава Narod.bg.

7 Коментара
 1. ОТВРАТЕНА казва

  ПИРЪТ НА МАЛОУМНИЦИТЕ И КРАДЦИТЕ„ НАЛИ „ МЪРШИ?

 2. Stan казва

  Корнелия е не само много Алчна, но тя е и НАГЛА КРАДЛА!
  Мястото и е в затвора!

 3. ???? казва

  Е, добре де, КЪДЕ е „другарят“ Гешев за да РАЗСЛЕДВА???? Или ТОЙ е зает с РАЗСЛЕДВАНЕТО за:КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, Барселона,……………………………….., за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ОПГ „герб“????

 4. казва

  Нищо учудващо. …това Е Нонстоп “управлението” на Вси”наште”.
  …та – Започваме ли Да разбираме че НовиятНюрнбергски е Задължителен&Неотменяем ?

 5. Отвратена казва

  Мангали

 6. Отвратена казва

  Малоумници

 7. Димитър казва

  Идва времето и на червените назначения.
  Във Варна корумпетата на Гуцанов са навсякъде.
  Като започнеш от корумпираното БМФ и стигнеш до Чистотата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.