Narod.bg предупреди: Партиите готвят импийчмънт на Румен Радев, пречи им

5 3 138

Румен Радев разрушава всички мостове и аз очаквам след изборите партиите да се обединят за импийчмънт срещу президента, защото такъв президент не им е нужен, заяви политическият PR Нидал Алгафари, с което потвърди новината на Narod.bg, че мафията иска главата на държавния глава.

Относно служебния кабинет за два месеца няма как да се случи каквото и да поискат да направя тези министри. При най-добрите намерения трудно биха могли да направят нещо, освен едно нещо – да раздават пари.

Но проблемът е, че когато раздаваш пари, трябва да видиш как ще ги събираш, защото се натрупват очаквания и много се притеснявам да не се случи така, както стана с нашите пенсионери. Даваха им се 60 лева, 60 лева, 60 лева, казват, махаме ги, взимаме ги и това много тежко ще се отрази на работата на правителството, допълни Алгафари пред БНТ.

Реклама

Това служебно правителство трябва да направи така, че да има едни добри избори в България, при които да нямаме съмнения в тяхната почтеност. Почти всичко друго ще е на парче, няма да им стигне времето за друго.

Този, който назначи служебния кабинет, да вземе да направи така, че да потърси начин за обединяване на политическите партии, да направи така, че да не ги разслоява повече и повече.

Да направи така, че да има възможност след тези два или три месеца да се състави едно правителство, което да е малко по-стабилно. Другото ще е лошо, каза още Нидал Алгафари.

5 Коментара
 1. казва

  ТочноОбратното.
  …Вси”наште” задунайГаулайтеря, и то Заедно с тов.Радив – просто Започнаха АчикАчик Бясното проКремъл Хибридеене.
  => НЕзабавно Реално разполагане на Пълен комплект Активни НАТО подразделения !

 2. ИСТИНАТА казва

  „Другарю“ Алгафари, за да стане всичко това,което пишете,е НЕОБХОДИМА ИСТИНАТА СПЕШНО,НЕЗАБАВНО,СЕГА,ВЕДНАГА за: КТБ,ПЪТНАТА КАРТА,НОЩНОТО ШКАФЧЕ,Мата Хари,гласът от ЗАПИСИТЕ,Балселона,……………………………………………..,за МИЛИОНИТЕ,МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ОПГ „герб“и ЯТАЦИ!!! БЕЗ ИСТИНАТА ,от НОВИ ИЗБОРИ НЯМА НИКАКЪВ СМИСЪЛ!!! Ама НИКАКЪВ!!!

 3. Gfjhm казва

  Мечтай си интелигенция

 4. ЧЕСТИМЕНСКИ казва

  ТАРАМБУХА АЛГАФАРИ ,ЩО НЕ СТЯГА КУФАРИТЕ ЗА АФРИКА,ДАЙБА ТОЗ РЕЗАК СМОТАН,СЕДНАЛ АКЪЛ ДА РЪСИ – МАРШ ДА ЕБЕШ КОЗИ ,ЛЮБИМОТО ЗАНИМАНИЕ НА ЧАЛМАРИТЕ

 5. Жика казва

  Ахахахаха
  Галфон дългокос

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.