НАПРЕЖЕНИЕ: Фенове на ЦСКА заплашиха Красен Кра(д)лев, извадиха далаверите му

2 2 095

Феновете на ЦСКА скочиха на гербопитека Красен Кралев. Бившият министър на спорта от ГЕРБ си позволи да коментира действията на подалия оставка Радостин Василев, който опита да помогне на армейците за новия им стадион. Кралев намеси името на ЦСКА, от което привържениците от Сдружение „Червени сърца“ не останаха доволни.

Ето какво публикуваха те на официалната си страница във Фейсбук:

„Поредните избори се задават и ламтящите за власт отново се хвърлят на сцената.

Както винаги, темата за стадиона на ЦСКА е една от залъгалките в устите им. Дългогодишният спортен министър Красен Кралев, който „направи тооооолкова много за спорта“ и който според досегашния министър трябваше да бъде първият съден за корупция, взе, че се появи и заговори за това, че имало сериозни съмнения, че договорът между любимия ни ЦСКА и Mинистерството на младежта и спорта ощетявал държавата с огромни суми.

Същият този г-н Кралев, под чието управление държавата профука десетки милиони за залата в Бургас, която не е ясно дали и кога ще бъде готова, въпреки че се строи повече от седем години.

Същият този г-н Кралев, под чието управление държавата изсипа десетки милиони за стадионите на два конкретни отбора в Пловдив (как и защо точно на тях – отговор няма).

Реклама

Същият този г-н Кралев, под чието управление ЦСКА сключи договор за ползване на базите, но така и не успяваше да получи разрешение за строеж на мечтания нов стадион.

При управлението на колегите му в местната власт в София, ЦСКА ПРОДЪЛЖАВА повече от година да чака най-обикновено разрешение да си постави малък магазин пред стадиона, за да продава по нормален начин фенартикули.

И да напомним, че за разлика от всички останали футболни клубове в България, ЦСКА продължава да си плаща. От 2018 г. насам сметката е над 6 милиона лева – над 3 милиона бяха признати като инвестиции в Панчарево (където вместо бурените сега има хубава база) и още над 3 милиона бяха платени тази пролет като наеми.

Така че, г-н Кралев, бъдете по-внимателен, когато говорите за ЦСКА и нашия дом, защото ние помним.

Армейци, вие също бъдете внимателни. Докато чакаме и искаме победи, резултати и добър футбол, не бива да забравяме, че постоянно трябва да защитаваме ЦСКА и нашия дом от лапите на г-н Кралев и подобните му.

Бъдете сигурни, че много хора искат да попречат на развитието на клуба и на модернизацията на стадиона, а други искат да се спуснат на бял кон от бистришките поляни.

Това е още една причина ВСИЧКИ да сме ЗАЕДНО на „Армията“ и по всякакъв начин да се борим за това ЦСКА да има нов и модерен стадион. За ЦСКА, за нас и за децата ни“.

2 Коментара
  1. ИСТИНАТА казва

    „Другарю“ Кралев,а бе ,Що е ТО „цска ТИРЕ софия“????????????????????????

  2. кочо-кондензатора казва

    Я ФСТАТА НА СВИНЯТА .

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.