Само в Narod.bg: Корнелия набута сина на Емилия Масларова в оръжейна фирма

3 5 007

Назначения на авери в 12 без 5! Корнелия Нинова смени борда на ”НИТИ” в Казанлък. Начело застава Румяна Друмева. Незабавно са били освободени членовете на Съвета на директорите на “НИТИ” ЕАД – Делян Начев, Стефан Колев и Кристина Цветкова, чийто мандати бяха до 2025 година, научи Narod.bg.

Освободените членове на Съвета на директорите не се освобождават от отговорност, се подчертава в протокола от заседанието. За нови членове са избрани Румяна Друмева и Константин Радонов като представители на държавата и Борислав Ангелов като независим член. Друмева става Изпълнителен директор на “НИТИ”, Борислав Ангелов – председател на директорския съвет, Константин Радонов – за негов зам.-председател.

Оказва се, че смяната на “хората на Кирил Петков” в Държавната консолидационна компания с близки до Корнелия Нинова и БСП кадри не е случайна. На изпроводяк, точно преди да приключи управлението на лидерката на левицата на Министерството на икономиката и в последните й дни като вицепремиер, същата тази ДКК слага кадри на БСП и в “НИТИ”.

Румяна Друмева е бивш председател на Общинския съвет на БСП – Казанлък.

Реклама

Константин Радонов пък е син на любителката на лукса Емилия Масларова, която също е свързана с БСП – беше червен социален министър, след което стана подсъма за безумно скъп ремонт на социален дом в Стара Загора, припомня Narod.bg.

Емилия Масларова

“НИТИ” ЕАД е създаден като институт за разработка на военни изделия през 1962 година, а в момента е водещ иновационен и технологичен център, в който се разработват и произвеждат изделия с военно предназначение.

3 Коментара
 1. НАСРАНИЯ ПРОКОФИЕФ казва

  Тъз Масаларова няма наяждане бе

 2. Lucid & Ferrous казва

  Е, казах ли ви аз – по-алчно и нагло от циганин е циганка.
  По тироида ще ги разпознаете.

 3. Петя без вълка казва

  Другарю Прокофиев, цигански гъз напълване няма!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.