В последната минута! Руди Гела пак затвори кръчмата на Сашо Сталийски

0 3 764

В последните минути от управлението си като министър на спорта Радостин Василев отново затворил култовия ресторант „101“ в „Дианабад“, свързан с Александър Сталийски – младши, личен приятел по карти и далавери на Бойко Борисов. Ето какво написа той във фейсбук:

Днес – 02.08.2022 г., след решение на съвета на директорите на НСБ, бе връчено уведомление, чрез ЧСИ, до официалния наемодател – „ЕМ ФУУД ЕНД КЕТЪРИН, за прекратяване на Договор за наем на Плувен комплекс „Диана” и терен, върху който е изграден настоящият „Бар енд Динър 101“.

След редица проверки, в това число от ръководството на НСБ, НАП, Столична община – район Изгрев и др., са налице редица неизпълнения по договора, сключен през 2016 година от бившето ръководство на НСБ. Включително беше установено и незаконно строителство, от една страна, и от друга страна, нерегламентирано използване на площи повече от уговореното по договор, както и парични задължения.

Реклама

Наемателят има 5-дневен срок, в който следва да освободи обекта и да върне държането. В понеделник – 11 часа, комисия от НСБ следва да го приеме доброволно. Нека видим докъде ще стигне наглостта и безочието на представителите на мафията, които са окупирали спортните имоти.

Василев има стара вражда с ресторанта в който нахлу и заради това бе викан и от прокуратурата. Той твърдеше, че той е на бизнесмена Александър Сталийски, което бе категорично отречено.

Заради враждата в тоалетните на заведението се появиха снимки на Василев с надпис „Истинският собственик“. Така той обяснил появата си в заведението, като е бил следван от няколко от най-близките си приятели.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.