ПСИХОПРОФИЛ: Бойко е гневен, Корнелия го играе строга даскалица, Христо Иванов е лукав

5 2 584

Колкото и на публичните коментатори да не им се иска да коментират личности. Това кой какъв човек е е много показателно какви решения ще взима. Да речем, че някой е много вятърничар или малко по-интровертен, то влияе на неговото политическо поведение.

Корнелия Нинова е доста фригиден играч, при нея има една строгост на другарка от едно време, учителките. Тя не може да я превъзмогне, тя стои като колона, няма я онази промяна, която да я обърне към хората.

Реклама

Бойко Борисов го съветвам да отиде към поведението, което би му подхождало. Малко по-благ, по-консенсусен, не толкова гневен. При него хората си дават сметка, че той е бил най-дълго министър-председател, най-улегнал и най-опитен. Не му отиват тези партийни битки. Това коментира психологът Росен Йорданов в ефира на БНТ.

„При Христо Иванов – той изглежда малко лукав. Всяка една ситуация той я смила и сдъвква, изглежда всеяден. Тези хора се държат сякаш ги е срам. В момента се опитва всеки от тях да избута този срам към другия. Той говори за успех, но все се държи така, сякаш е засрамен, но в „Продължаваме промяната“ нивото на аматьорщина е най-високо“, каза той.

„Ролята на „Възраждане“ е като на момченцето, с което никой не иска да си играе. Вече има група, а той е дошъл и е нов, но всички странят от него. Но той стои стабилно, защото си е наумил нещо и стои срещу всички“, допълни психологът.

5 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  БОКЛУЦИ

 2. ОТВРАТЕНА казва

  Провинция на Македония

 3. ABOUT , ABOUT казва

  FNZugJsalzQ

 4. Крематориум Варна - Обслужване от А до Я казва

  Корпулентните клиенти са ни скъпи. Корпоративните – също.

 5. !!! казва

  Нищо не става от тия боклуци!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.