Сигнал до Narod.bg: Три лобита дърпат конците в Нова тв – Бойко, Прокопиев и Гешев (ето слугите им)

2 3 551

Зад гърба на собствениците Нова телевизия се ръководи от три мощни лобита. Това гласи сигнал до Narod.bg, изпратен от източници от нюзрума.

Новата шефка Стефана Здравкова още е в несвяст и въобще не знае къде се намира, което перфектно устройва политическите хиени, които се радват, че никога не са имали по-некомпетентен началник.

Данните сочат, че първото лоби в телевизията е около издателя и близък до „Промяната“ милионер Иво Прокопиев.

В кръга на издателя на „Капитал“ влизат водещите Лора Крумова и Мира Иванова. Двете бяха свалени от екран при предишните собственици. Причината Лора да изпадне беше наднормено ѝ тегло, а при Мира – недоволство от страна на зрителите, че денят им през уикенда започва с кисела и сърдита лелка.

Двете обаче не останаха дълго време извън телевизията и задоволиха болните си амбиции след сделка с Прокопиев. Активен участник в тази група е и продуцентката Марта Евтимова, бившата жена на Мартин Карбовски, която дирижира предаванията.

Неин верен помощник е друг продуцент – Константин Караджов. Бившият кадър на bTV се изявява като най-строг цензор и е направил списък със забранени гости и теми.

Бойко Борисов е тартор на лоби №2

Реклама

Засега този задкулисен кръжец е най-силен, начело е Вяра Анкова, която управлява на практика цялата телевизия. Анкова се е прикрила под синекурен пост, но със здрава ръка дърпа юздите в угода на хунтата ГЕРБ.

Шефът на новините Илия Дафов също е пряко подчинен на Борисов и пиарката му Севдалина Арнаудова. За да е добре и с другата част на шайката, Дафов поддържа топли отношения с пиарката на ДПС Велислава Кръстева. Двамата са засичани често извън редакцията на Нова, където, естествено, не говорят за филми или любовници, а бистрят политически теми.

В лобито на Борисов е и водещият Виктор Николаев, близък родственик на милиардера Киро Гела, който въпреки всички политически турболенции остава несменяем. Под маската на протестър Виктор играе добре картите си и е верен слуга на Бойко, категорични са източниците на Narod.bg.

Лоби 3 е с хора на прокуратурата

Снимките на Ани Салич със Сотир Цацаров потвърдиха нашата новина, че водещата на Нова е в интимни отношения с бившия обвинител номер 1. Друга водеща в телевизията – Даниела Тренчева, пък е близка до чадъра на мафията Иван Гешев, но не в онзи план, а чисто професионално. Двете използват връзките си, за да се задържат на екран, така че това лоби не е особено силно.

Любопитно е, че с трите лобита и техните началници ловко жонглира Спас Русев. Бизнесменът от Лондон, започнал кариерата си като сервитьор, лъже и трите лагера, че е с тях. Напоследък недоволството срещу него от кръга на Бойко Борисов расте и това си личи от залпа в медиите, близки до бившата власт.

Борисов и обкръжението му обаче още не могат да признаят, че са заложили на куц кон в лицето на Спас Русев, Вяра Анкова и никому неизвестната Стефана Здравкова.

Вероятно примката около тримата ще са затегне преди изборите и от студията ще бъдат ометени хората на Прокопиев, защото залогът е твърде голям.

2 Коментара
  1. НА ВКУС И ЦВЕТ ТОВАРИЩЕЙ НЕТ казва

    ТЦ – НА ВЪРХА НА ШПИОНСКИ СКАНДАЛ СТОИ АНТИКОРУПЦИОНЕН ПОДСТРЕКАТЕЛ.

  2. Крематориум Варна казва

    С отговорност към вечността – Корпулентните клиенти са ни скъпи!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.