СВЕТСКИ СКАНДАЛ: ББ ще гледа чуждо бебе! Натали е бременна от банкер

4 4 624

Грандиозен светски скандал се пече на гърба на палавия ББ, разкри ексклузивно източник на Narod.bg от bTV. Новината е, че Натали е бременна, като подозренията за бащинство, естествено, падат върху Шугър деди.

Истината, обаче, е доста по-различна. Наскоро Наталка се разхвърляла любовно във Варна в компанията на заможното банкерче Боби Г., любима мишена на златотърсачките.

Напълно възможно е именно той да е таткото на бебето, с което Натали се опитва да запуши устата на врагинята си Ванина Колева, която от години се радва на постоянен достъп до спалнята на престарелия плейбой ББ.

Реклама

Преди три дни, на 25 юли, Narod.bg написа, че именно прелестната брюнетка е любимката на БиБиКинг. Пиарката на Красен Кра(д)лев – Ванина, която е с едни силиконови гърди пред Наталка, обявила открита война на комичната тв водеща.

Отмъщението на русокоската не закъсня – още на следващия ден – 26 юли, Натали споделила с колегите си в bTV, че не се чувства добре, като през цялото време галела корема си, а на екран дори се появила с рокля, която подчертава наедрялото ѝ коремче.

Така Наталка се похвалила, че скоро ще съобщи добрата новина, че ББ ще става татко. Палавницата помолила свои фенове от няколко електронни медии да разпространят новината бързо, както и стана.

Освен, че се оплакала от сутрешно неразположение, Наталка споделила, че ѝ дошло до гуша от нескопосаните PR-и Севдалина и Никола, които се занимавали с нея по цял ден и освен интриги и сплетни, друго не умеели.

Двамата изритани журналисти, както и самата Ванина, следвали водещата в социалните мрежи и докладвали на ББ всяка нейна крачка. Но те не знаели, че Наталка живее в „зайчарника“ на ББ, на когото ще му се наложи да крие още една майка с дете нейде зад граница, категоричен е източникът на Narod.bg. Макар, че няма авторство върху бебето….

4 Коментара
 1. Египетската казва

  Но са гротескови каталози :

  Край Босфора шум се вдига,

  лъскат саби, щитове,

  ето Симеон пристига,

  воеводите зове:

  „Съберете се, войводи,

  храбри орляци безброй;

  много войски и народи

  паднаха под ножа мой.

  Скоро гърда Византия

  ще да бъде в нашта власт,

  стягайте се смело вие,

  на пристъп щъ водя вас!“

  В Цариградските палати

  разтрепера се Роман,

  прати дарове богати

  в Симеоновия стан.

  „Не щъ дарове, ни злато! —

  гордо викна Симеон, —

  мойто царство е богато,

  златен е и моят трон.“

 2. Аватар на аватарите казва

  НАМЕРИХА ТРУП В БАГАЖНИК„ УМРЯЛ ОТ ЕСТЕСТВЕНА СМЪРТ. ПОЗАТА НА ТРУПА Е СЛЕДНАТА : БИЛ Е ЗАТВОРЕН В БАГАЖНИКА ПО КОРЕМ„ С ВЪРЗАНИ РЪЦЕ И КРАКА В ПОЗА ЛЪК, ГЛАВА„ ПРЕВЪРЗАНА КЪМ ТЯХ. ЖЕРТВАТА Е БИЛА ПРИНУДЕНА ДА СЕ ЗАДУШИ ОТ СОБСТВЕНОТО ДЪРПАНЕ НА ГЛАВАТА И КРАКАТА И В ПРОТИВОПОЛОЖНИ ПОСОКИ……

 3. Египетската казва

  ОТЧАЯНИ ПРОСТИТУТКИ ПРАВЯТ АБОРТИ ПРЕД КЪЩАТА НА ПРЕЗИДЕНТА…..

 4. Уйяна Павлова казва

  Аман от курволяци!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.