ОКТОПОД: ГЕРБ подари 29 млн. на придворния олигарх Христо Ковачки (ДОКУМЕНТ)

5 1 981

Мафиотският октопод от свързаности между политика и бизнес с цел „усвояване на милиони” по времето на ГЕРБ лъсна брутално с разкритието за дадени 29 милиона лева на придворния олигарх Христо Ковачки.

Колегите от bird.bg разкриха, че парите са отпуснати от крадците около Бойко Борисов за ТЕЦ „Бобов дол” с „консултант” Ковачки, който е опасно близък и до ДПС.

Милионите са платени от Министерството на околната среда и водите и КЕВР с основания административно дело, изпълнителен лист, възстановяване на гаранция.

Реклама

От изнесените данни прави впечатление, че най-големият транш е преведен на 30 декември 2020 г.: 25 932 947,56 лева от името на пълна с герберски калинки КЕВР.

Общата сума, с която ОПГ ГЕРБ е компенсирала олигарха е точно 28 866 180,55 .

5 Коментара
 1. ОТВРАТЕНА казва

  ЗА СТРЕЕЛБА ……. !

 2. ОТВРАТЕНА казва

  ИСТИНА ИЛИ НЕ„ “ ГЕРБ “ СА ПОЛУЧЕН СЕРТИФИКАТ ЗА КАЧЕСТВО В УПРАВЛЕНИЕТО С ПОТРЕСАВАЩИЯ СИ ПОДБОР НА “ ЧОВЕШКИ “ РЕСУРСИ.
  ОТБОРЪТ НА КАЛИНКИТЕ СЕ КЛАСИРА ЗА СЛЕДВАЩИЯ ТРАНШ. АЗ ЩЕ СЛЕДЯ НАДБЯГВАНЕТО С НЕТЪРПЕНИЕ…

 3. НА ДЯДО БОЖЕ ПАЧКАТА казва

  ЦИТАТИ ОТ ДОНЧО ЦОНЧЕВ:

  1. „Дълбоко съм убеден, че към всяко нещо съществуват поне сто ракурса и толкова версии. Аз съм за красивата версия. Тя се ражда от разума и доброто. Това ме прави щастлив и ме осмисля по някакъв начин. Понякога си въобразявам, че тъкмо тук е отговорът на въпроса, защо ми върви, с каквото и да се захвана. Няма нормален човек, който да не иска красивата версия – за себе си, но и за околните.“[1]

  2.“Няма кофти въпрос. Бедата обикновено идва от отговорите.“

 4. ВИСЯЩИТЕ ГРАДИНИ НА ВЕРСАЙ казва

  Тоя човечец на снимката изглежда като че ли току- що един щраус е снесъл запъртък пред очите му ….

 5. Египетската казва

  “ МОСКВА НЕ ВЯРВА НА СЪЛЗИ „……. НАЙ– ПОЗИТИВНОТО ТУК Е„ ЧЕ “ ГЕРБ „, КАТО КРАЙНИ НАЦИОНАЛИСТИ, ЩЕ ПОЛУЧАТ РЕСТРИКЦИИ ДА ХАРЧАТ СВОИТЕ НЕОПРЕДЕЛИМИ БОГАТСТВА НА РОДНА ЗЕМЯ. ИКОНОМИКАТА ЩЕ ПРОЦЪФТИ, А БИЗНЕСЪТ ЩЕ ЗАПЕЕ, КАКТО СЕ КАЗВА.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.