НА ПРОЩАВАНЕ в Narod.bg: Киро сдава поста в петък в шикозно парти и шеф-готвач (ПОКАНА)

5 4 270

В петък, 29 юли, точно в 17 часа премиерът в оставка Кирил Петков сдава поста в Министерския съвет, който заемаше в продължение на седем месеца, с лъскаво парти за подчинените си служители.

За чревния тракт на чиновниците ще се погрижи специално нает шеф-готвач, който готви специално за Киро и компания през последната половин година, научи ексклузивно Narod.bg.

Чиновниците от администрацията на МС са поканени от Петков на прощално парти със съобщения по електронната поща.

Според нашият източник откакто е министър-председател, Кирил Петков пренаредил и лустросал ресторанта в министерския съвет, като освен специално нает шеф-готвач, са били сменени мебелите и пердетата, за да е комфортно на управляващите по време на чревоугодните вечери.

Реклама

Отново в петък трябва да стане ясно и дали партията на Кирил Петков и Асен Василев ще опита да състави ново правителство с третия мандат, чийто носител е БСП.

По-късно днес социалистите пък събират пленум, за да решат всъщност какво правят с мандата си. Като вариантите били или да го върнат неизпълнен на президента Румен Радев, или да представят пред държавния глава кандидат за премиер.

Кирил Петков управлява като премиер в оставка повече от месец, след като парламентът му гласува вот на недоверие на 22 юни.

5 Коментара
 1. ОТВРАТЕНА казва

  Nothing personal …..

 2. Египетската казва
 3. ДО АФТОРА казва

  КЪДЕ ВИДЯ ТЕЖКАТА СОФРА БЕ ПУТКО, ДОРИ НЯМА ЕДНО 12 ГОДИШНО ДЪНЯТ ЧАЙ НЕСТЛЕ И РУПАТ ЗЕЛЕНЧУК Я ДА Е БАЦЕ – ПОД 18 ГОДИШНО НЕ МУ БАРВА ТАПАТА,ПУРА ПОД 80 АМЕРИКАНСКИ ПАРИ…..ДА НЕ Е ПРОСЯК

 4. ОТВРАТЕНА казва

  В следващите 20 години – продължение на “ Откраднат живот „……

 5. в казва

  Кой ще плаща?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.