Ревност в Narod.bg: Ванина катурна Натали от трона „Мата Хари“ (ПИКАНТНИ РАЗКРИТИЯ)

7 7 419

Състезание за сърцето и портфейла на ББ, подгрявано от дива ревност между две от най-важните в харема „Мата Хари“, е на път да бъде загубено от Натали.

Източник на Narod.bg от централата на мафиотската структура докладва, че пиарката на Красен Кра(д)лев – Ванина, която е с едни силиконови гърди пред Наталка, е обявила открита война на комичната тв водеща.

Ванина без никакви скрупули се подиграва на блондинката, като в атака е пуснат и приятел на пиарката – Павел Пенчев, който сравнява леконравната Наталка с Кобилкина „на царевицата“.

Реклама

Намеците са, че палавата телевизионерка разбирала от „мъжки кочани“, които обработвала с уста… Сега въпросът е как ще реагира Наталито и дали въобще ще събере смелост да се опълчи открито на една от най-любимите Мата Хари на Шугър  деди с дебелия….портфейл.

Истината е, че Ванина е до БиБиКинг вече 7 години. Тя е по-красива, по-умна и много по-интересна от Наталка, която на всичкото отгоре разправя цветно и в детайли патилата се в постелята на Чичко Паричко и неговите любовни несполуки.

Въпреки очевадната победа, състезанието на двете метреси за сърцето на престарелия плейбой продължава с пълна сила, категоричен е информаторът на Narod.bg.

7 Коментара
 1. монтьора казва

  тоя ще предруса с виагра ,че и сърцето му на акумолатор….

 2. Lucid & Ferrous казва

  Има у дядката парици, как няма да се скубят курволаците за вниманието му.
  Гугл.бг тези рекламки за възпалените стави ги пускайте на примата от Банкя. Аз цигански гени НЯ-МАМ!

 3. Египетската казва

  A gazillion years ahead…..

 4. ОТВРАТЕНА казва

  ГНУСНИ ЧУМИ

 5. Мариана Сумистката казва

  АЗ БИХ ВИ ЗАПАЛИЛА КАТО НАЙ– ДОЛЕН ПУБЛИЧЕН ДОМ„ КАКЪВТО СТЕ !!!!!!!!!!

 6. Мариана Сумистката казва

  ОТИВАТЕ НА СЪД„ МЪРШИ !!!!!!!!!

 7. […] Въпреки очевадната победа, състезанието на двете метреси за сърцето на престарелия плейбой продължава с пълна сила, категоричен е информаторът на Narod.bg. […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.