Разкритие в Narod.bg: Томислав Дончев и Дани Митов с атака към Борисов да се дръпне МНОГО назад

3 6 620

За напълно неочакван обрат на политическата сцена в България научи Narod.bg. Вече е сигурно, че народът отива на избори тази есен. Дори се знае точната дата – 16 октомври. Предстоят обаче много сериозни промени, които ще изненадат електората и от дясно, и от ляво, и от центъра.

На вота тази есен се очаква ГЕРБ и „Промяната“ да са с незначителни разлики в резултатите и засега е трудно да се прогнозира кой от двамата играчи ще е на първо място. Няколко социологически анкети обаче категорично показват, че първа политическа сила наесен ще е ГЕРБ с 1-2 процента преднина. Така партията със сигурност ще участва във властта.

Изненадата обаче е, че двамата втори в ГЕРБ – Томислав Дончев и Даниел Митов, са се заели сериозно да убедят лидера Бойко Борисов да се дръпне МНОГО назад. Бившият премиер няма да се оттегля, нито да става почетен председател като Сокола, а само да се дистанцира достатъчно, за да се отърси ГЕРБ от всички негативи, свързани с името на Борисов.

Реклама

Narod.bg прогнозира, че следващото управление отново ще е коалиционно, но по съвсем нова формула.

Заедно се очаква да управляват „Продължаваме промяната“, „Демократична България“ и обновената партия ГЕРБ без Борисов. От ПП и ДБ нееднократно заявяват, че е напълно приемливо да се водят разговори с ГЕРБ, но не и с Бойко Борисов.

Бившият премиер трябва да е аут от картинката, заради многобройните скандали около името му – за това натискат и от няколко чужди посолства, съобщават наши източници. Досега Борисов умело лавираше между различните интереси на Запада и Изтока, но вече се налага да се оттегли много назад, за да продължи България напред.

3 Коментара
  1. ОТВРАТЕНА казва

    Дерзайте ……

  2. Дали? казва

    Гербавите крадливи боклуци са наредени един до друг в парламента. Вън гербави отрепки от Родината ни!

  3. ИСТИНАТА казва

    ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!! „Другарят“ Борисов, за кой ли път казва:“герб“ това е МОЯТА партия!!! И, КОЙ, КОЙ, КОЙ не е съгласен с това?! БЕЗ Борисов „герб“ няма как да съществува!!! Ако някой твърди това, че е възможно, то ТОЙ е ЛЪЖЕЦ и ИЗМАМНИК!!! Така, че е НУЖНО, НЕЗАБАВНО ПЪЛНО РАЗКРИТИЕ на ИСТИНАТА за:КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, Барселона,…………………………, за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА позната ни като ОПГ“герб“!!! ВИНОВНИТЕ в ЗАТВОРА, ОТКРАДНАТОТО ВЪРНАТО на НАРОДА!!! Нали така, НАРОДЕ?! НАРОДЕ????

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.