Само в Narod.bg: Търговецът на „чувствителна информация” Евгени Генов закопава военния канал в услуга на пернишки мутри (РАЗКРИТИЯ)

5 6 570

Поредни разкрития за схемаджиите, които работят срещу новото ръководство на Информационния център на Министерството на отбраната с цел да се докопат отново до властта, за да ликвидират Военния телевизионен канал (ВТК) и усвоят терена под него за строеж на небостъргач.

Както единствено Narod.bg съобщи, цел на криминалната схема е топ имот на МО – Дома на покойника, разположен в самото сърце на столицата между ул. „Гурко“, ул. „Г.С. Раковски“ и ул. „Иван Вазов“, където „пернишки мутри“ искат да строят небостъргач!

В кроежа участват зам.-директорът на Информационния център на МО – перничанката Мирослава Максимова, спрягана за любовница на бившия военен министър Николай Цонев, заедно с друга перничанка – Антоанета Викторова Лозенска – Тодорова, която в момента е началник-кабинет на военния министър Драгомир Заков.

По плана за ликвидацията на военната телевизия действа пряко бившият директор на Информационния център Евгени Генов под диктовката на Николай Цонев и сенчести пернишки бизнесмени от приятелския им кръг, които стоят зад идеята за небостъргача, за което Narod.bg пръв писа.

Оказва се, че без да има и понятие от управление на медии, Мирослава Максимова, заедно с чадъра си Евгени Генов, са сключили абсолютно ненужни договори за над 500 000 лева, с което заплашват сериозно оцеляването на Военния телевизионен канал.

В същото време потресаващата им алчност и некадърност оставя ВТК като единствената телевизия, която не се излъчва на HD формат и е с изключително остаряло студио и използвани технологии, а има фрапираща нужда от обновление.

Реклама

За Евгени Генов дългогодишните му колеги споделят, че е пословично алчен и меркантилен, но умело го прикрива под фалшивия образ на благовиден и беззъб шегаджия, разтягайки по софри вицове и лакардии от войсковия живот.

Казват, че Гената, както го знаят ресорните репортери, от години е под наблюдение и на службите като разносвач и търговец на чувствителна информация в притеснителни кръгове.

В момента Генов разчита новият служебен кабинет да го върне на поста директор, за да довърши пъкления план с ликвидацията на военната телевизия и усвояването на терена й, за което явно чака тлъста комисионна от пернишките мутри, готови да вдигнат небостъргач на пъпа на София.

За директорското място се бори и назначената от него зам.-директорка и бивша секретарка на Николай Цонев. За си осигури служебна победа Генов разнася по медиите скалъпени компромати срещу новата директорка Румяна Станимирова – доказан професионалист с богат опит в управлението на медии, бивш главен редактор на военната редакция в БНТ и бивш отговорен редактор на вестник „Българска армия”, с десетки награди за журналистика и документално кино.

Хубаво е, че резултатите след смяната на ръководството са видими – рязко се успокоява ситуацията в инфоцентъра, започват и промени по обновяването на визията и съдържанието на канала.

Но служителите отново са изтръпнали в ужас – опасяват се, че ако има нов служебен кабинет, президентът може пак да им натресе Евгени Генов?! 

Който, като бивш директор, подхранвал сериозно страховете им, обикаляйки инфоцентъра и заплашвайки, че Радев го връща на бял кон и ще им вгорчи живота.

Това вероятно, казват журналистите, ще е и краят на военните медии и жалко, ако безобразието остане в историята, свързано с името на генерал Румен Радев.

5 Коментара
  1. ОТВРАТЕНА казва

    ГЕРБАДЖИЙСКИ МЪРШИ – АЗ ЩЕ ПИША КНИГА , “ ДА СЕ ИЗМЪКНЕШ НА ИНАТ „.

  2. ИСТИНАТА казва

    А бе, КЪДЕ е Гешев?!

  3. […] Само в Narod.bg: Търговецът на „чувствителна информация” … […]

  4. […] Само в Narod.bg: Търговецът на „чувствителна информация” … […]

  5. […] Само в Narod.bg: Търговецът на „чувствителна информация” … […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.