Само в Narod.bg: Бащата на Виктория Василева – секретар на БКП, я уредил в АЕЦ „Козлодуй”

2 3 350

Виктория Василева, която влязла в голямата политика благодарение на депесаря Христо Бисеров, се оказа с баща – партиен секретар, който ѝ уредил блага служба за огромна заплата, разкри Narod.bg на базата на документи, с които редакцията разполага.

Проучване в миналото на 50-годишната русенка, която преди дни официално избяга от партията на Слави Трифонов „Има такъв народ”, установило, че годините стаж в АЕЦ „Козлодуй” бил издействан от баща ѝ – Димитър Василев Петров, който бил партийният секретар на БКП в атомната централа.

Реклама

Именно тук бившата шефка на младежкото СДС натрупала солиден стаж с ходатайството на баща си.

За Виктория Василева е получена информация, че като екс депутат от СДС/ОДС станала опасно „приближена“ до тогавашния главен секретар на сините Христо Бисеров, изгонен впоследствие от Иван Костов заради съмнения в корупция и акостирал в ДПС, където се превръща в знакова фигура.

2 Коментара
  1. ОТВРАТЕНА казва

    То няма правителство, но ще има избори.

  2. ОТВРАТЕНА казва

    Кирето, който си изпълнява обещанията каза на събрание на профсъюза на сладкарите : “ След мен, ако ще и потоп „. После изхвръкна от кризата и отцепи за плажа да продава сладолед на нуждаещите се. Ашколсум, народно момче излезе, ама ни избега…..

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.