НАЙ-СЕТНЕ: Калинката на ГЕРБ Красимира Нечева изхвърча от Министерството на туризма

5 5 247

Министърът на туризма в оставка Христо Проданов (БСП) е освободил главния секретар на ведомството Красимира Нечева, отявлена калинка на ГЕРБ.

Нейният шестмесечен пробен период е изтекъл и договорът за длъжността не е продължен. От министерството потвърдиха информацията, но не обясниха причините за освобождаването. Нечева обаче ще продължи да работи във ведомството като експерт, пише TravelNews.

Чиновничката беше главен секретар на Министерството на туризма през шестте години управление на бившия министър Николина Ангелкова (ГЕРБ). По време на служебния кабинет през миналата година Нечева беше освободена от министър Стела Балтова. След това бе възстановена на поста от Христо Проданов.

Красимира Нечева е приближена на Йордан Татарски, който беше сред най-верните съветници на Корнелия Нинова.

Реклама

Татарски беше началник на кабинета на вицепремиера и министър на икономиката и индустрията, но преди два месеца беше освободен след скандал и обвинен в корупция.

Той е бил съдружник с бившия правосъден министър Данаил Кирилов (ГЕРБ) в „И-Финанси“ ООД, както и с бизнесмена Гриша Ганчев в допълнителен пенсионен фонд „Литекс инвест ТВ“ АД, показва справка в Търговския регистър.

Освен това е бил в Съвета на директорите и изпълнителен директор на бившата „Планета инс“, която наследи силовата групировка ВИС-2 през 90-те години.

Красимира Нечева е работила при бившия министър на регионалното развитие Костадин Паскалев (БСП) и при починалия бивш зам.-министър на регионалното развитие Димчо Михалевски преди да се издигне до главен секретар на Николина Ангелкова.

5 Коментара
 1. ОТВРАТЕНА казва

  УБИЙЦИ !!!

 2. ОТВРАТЕНА казва

  УБИЙЦИ !!!.

 3. ПОВЯРВАЙ МИ, ЩЕ ТИ СТАНЕ НЕУДОБНО казва

  ФАШИСТКА ДОЛНОПРОБНА СГАН. ЧЕРНИ УБИЙЦИ !

 4. ОТВРАТЕНА казва

  СВИДЕТЕЛИ НЯМА ДА ИМА. УБИЙЦИ !!!!!!!

 5. ОТВРАТЕНА казва

  МИРИЗЛИВЦИ !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.