ГОРЧИВО: Котарак №1 Александър Сталийски се ожени за Вили Сечкова в морски сарай в парк „Росенец” (СНИМКИ + ВИДЕО)

2 4 026

На 17 юли, неделя, близкият приятел на Бойко Борисов – културистът-бизнесмен Александър Сталийски от кръга „Котараците“, вдигна тежка сватба в парк „Росенец” край бургаското с. Атия с бившата тв водеща Вили Сечкова, която бе уредена с титлата почетен консул на Южна Корея.

От утре и Сталийски ще се разхожда с дипломатически номера като неин законен съпруг, пише bird.bg.

Очакват се тежки гости с каскети, чекмеджета, кюлчета и пръстени за отслабване на стомаха. Купонът е в сарай, който изникна там малко след Догансарай и се води на подставено лице.

Репортерът на bird.bg бил на място да снима колите на гостите, но бил налазен от мутри, които се опитали да го изгонят от публичния общински път и му пречат да снима (видеото ТУК).

Ако сте по Южното Черноморие и искате да поздравите младоженците, заповядайте на тези координати. Ще има жива музика:

Това е входът за морския сарай на Сашо Сталийски, където вчера се събрали ВИП гостите за сватбата

Проверката на Narod.bg показа, че по-рано тази година Вили Сечкова сама се похвали, че получила предложение за брак на навръх рождения си ден – 14 март.

Вили Сечкова е известна с предизвикателните си фотосесии

Реклама

Красивата водеща, която стана на 36 години, е получила пръстен с брилянт от мъжа си – Александър Сталийски. „След 16 години изпитателен срок и три деца…”, написа в профила си Вили, спрягана като важните участнички в тима на Мата Хари, и пусна снимка на ръката си с бижуто на нея.

Младоженецът и Баце са стари дружки

Александър Сталийски и вече официалната му съпруга Виолета Сечкова са двамата най-големи депоненти в КТБ. Те държат там съответно 20 млн. и 10 млн. лв.

Сталийски – младши е син на министъра на отбраната от правителството на Филип Димитров – Александър Сталийски. Баща му е бил близък приятел с бащата на Сергей Станишев. Според търговския регистър той притежава единствено фирмата АСКОМ – 72 – АЛЕКСАНДЪР СТАЛИЙСКИ ЕТ и е в борда на директорите на КАЛАМИЦА АД.

Произходът на тези 20 млн. лв. остава мистериозен. Сталийски стана известен като приближен на Бойко Борисов от медийни публикации. Името му е споменавано и покрай кръга “Котараците”.

Виолета Сечкова, която е журналистка и продуцентка на светски предавания, е била от 2009 до 2012 в борда на директорите и съсобственик на известната фирма Ноу Фрейм Медия АД. След преобразуване през 2012 г. фирмата вече се нарича Прайм Тайм Медия и е собственост на дружества свързани с Цветан Василев – Кен Трейд ЕАД и Глобални Пътни Системи АД.

Спортният министър на ГЕРБ Свилен Нейков награди приятеля на Бойко…

Обвързаностите като свински черва продължават – под името Ноу Фрейм Медия България ЕАД в момента съществува еднолично акционерно дружество собственост на Николай Бареков, което преди е било собственост на Емил Кошлуков, а братът на Вили Сечкова – Стефан, е бил негов управител.

Ноу Фрейм Медия България финансира старта на кампанията на Николай Бареков като политик под формата на пътуващо шоу „България без цензура”.

2 Коментара
  1. калея казва

    баджо биби какво им подари

  2. ОТВРАТЕНА казва

    КРЕМАТПРИУМ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.