ИЗДЪНКА в Narod.bg: Прокурор Румен Николов унищожи положителен наркотест на джигит, спести му присъда (ДОКУМЕНТ)

8 5 195

Мрачната серия с прокурорски издънки, прикриващи убийци на пътя, заловени пияни, надрусани или и двете, продължава в Narod.bg с издънката на прокурор Румен Николов от Районната прокуратура в Горна Оряховица.

Документът, който публикуваме, ясно показва, че държавният обвинител, вместо да прати заловения надрусан шофьор, е разпоредил пробата, взета с „Дръг тест 5000” да бъде… унищожена, наказателното производство – прекратено. Така прокурорът просто спестява присъда на водача, очевидно скъп до сърцето му.

Реклама

Простотията, която пълни пътищата на България с убийци зад волана, се разиграва през 2020-а.

Според прокурор Николов цялата патакалама се свежда до административно-наказателно производство – така принудителна мярка срещу надрусания изверг не е взета, джигитът се разследва само за извършено „административно нарушение”.

Това е поредният пирон в ковчега на прокуратурата под каскета на Иван Гешев, която сега търси кого да обвини за двойното убийство, извършено от своя приближен доносник Георги Семерджиев.

8 Коментара
 1. ОТВРАТЕНА казва

  ФАШИСТКИ КОПЕЛЕТА

 2. ОТВРАТЕНА казва

  ОБИЧАМ ДА СМЪКВАМ НАШИВКИ НА УРОДИ !!!

 3. ОТВРАТЕНА казва

  НЕ БИ БИЛО ДОБРЕ МАЛОУМНИ КУРВИ ДА СИ МЕРЯТ СИЛИТЕ С МЕН„ НИТО МАЛОУМНИЯТ ВИ ПРЕЗИДЕНТ ДА СИ МЕРИ ОСТРОТАТА НА УМА С ТАЗИ„ НА МОЯ БАЩА…..

 4. ОТВРАТЕНА казва

  ДОНЧОЛУ, ВРАТЪТ НА ВЪЛКА НАДЕБЕЛЯ. МЪРШИ СТЕ……

 5. ОТВРАТЕНА казва

  СТРУВА МИ СЕ„ ЧЕ “ ГЕРБ“ ИЛЮСТРИРАХА КОМАНДИРОВКАТА НА ПРОКУРОРА В ИТАЛИЯ В ТЪРСЕНЕ НА М.Х.

 6. Египетската казва
 7. ОТВРАТЕНА казва

  ПОЗДРАВ„ ГЕРБАДЖИЙСКИ МЪРШИ !

  https://www.youtube.com/watch?v=e19OUQHCgWY

 8. Алооо Гешев казва

  А кой помилва без съд и присъда кърканата ДС-МВРо-мутреса мАнгела джандбаз „моме-войвода“?! Кой й позволи безнаказано да хвърля от 5-тия етаж на Македонския Дом в София на ул. Пирпотска 5 бомбички по мирно протестиращи и охраняващи ги полицаи?!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.