ГНУСНО: Военен прокурор от свитата на Гешев пръв ровил ПТП-то с два трупа на Георги Семерджиев

5 3 167

Военен прокурор от свитата на Иван Гешев е пристигнал веднага след полицията на мястото на тежката катастрофа на булевард ”Черни връх” в София, предизвикана от Георги Семерджиев.” Той се е легитимирал и е започнал да оглежда останките от колата, докато говори по телефона”, Това заяви криминалистът Иван Савов, който подчерта, че има някои разминавания в информацията по случая.

„Първи на мястото на произшествието са пристигнали униформени служители от едно специализирано подразделение в София, които са запазили местопроизшествието и са извършили първите рутинни действия по обезопасяването на района. Интересно е кой е дошъл след тях – един човек с бял костюм.

Това е един военен прокурор, чието име ще спестя за момента – нека властите се произнесат. Този човек се появява, влиза в периметъра, който е ограден, легитимира се като магистрат и започва да говори по телефона, да оглежда и да обикаля останките от автомобила и за съжаление телата на загиналите момичета”, посочи той пред Нова телевизия.

Реклама

Възможно е военният прокурор да е минавал от там като случаен гражданин. „Моята хипотеза е, че някой го е изпратил там, за да види какво се случва.

И тук вече нещата излизат извън МВР и въпросът е дали въпросното лице Семерджиев не е свързан с по-високите етажи на властта. Този военен прокурор е приближен до главния прокурор. Всички го знаят. Говоря за Адалберт Кръстев, да“, подчерта криминалистът.

По думите му униформените служители нямат право да му направят каквото и да било. „Той – бидейки магистрат – има правото да се намесва в рамките на произшествието.

Едва след това пристига автомобил от 4-о районно, управляван от Мирослав, приятелят на Симона. И след това пристига и самата Симона Радева. Тя е била цивилна и с личния си автомобил и стои там около 40 минути. Интересно е, че униформените от районното там не са ѝ попречили. Тя си говори с тях и след това си тръгва”, заяви той.

5 Коментара
 1. НА ДЯДО БОЖЕ ПАЧКАТА казва

  А-А-А-ММ, НА ЕДИНИЯТ БРЯГ Е КРАСЕН КРАЛЕВ„ НА ДРУГИЯТ Е БОЙКО БОРИСОВ.

 2. Мариана Сумистката казва

  ПРЕДЛАГАМ ДА СИ ЛЕКУВАТЕ ЧУМИТЕ СЪС ВРЕМЕ„ ЗАЩОТО ПОСЛЕ ЩЕ Е НЕОБХОДИМА СКОРОПОСТИЖНА СМЪРТ.

 3. ОТВРАТЕНА казва

  КАТО ГЛЕДАМ„ С КАЛКУЛАЦИИТЕ СТЕ ДОСТА ЗЛЕ„ ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ДРУГИ ВАЖНИ ПОКАЗАТЕЛИ…..

 4. ОТВРАТЕНА казва

  НЕ БЕШЕ ЛИ ПРОКУРОР ОТ СВИТАТА НА СЕМЕРДЖИЕВ РОВИЛ ГЕШЕВ„ МЪРШИ?

 5. Клец казва

  Кр. Кралев като министър, командирова 20ина спортисти в МО при Ненчев, за да се усвоят едни 400хил долара за програма по НАТО, уж армията има състезатели и трябва да развива спорта. После кака Вики от бтв получи жилище.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.