РАЗКРИТИЕ в Narod.bg: Евелин Банев – Брендо живее на яхта в Palmarina – Бодрум (СНИМКИ)

5 7 482

Евелин Банев – Брендо живее на яхта в марината на турския беломорски курорт Бодрум, издаде ексклузивно пред Narod.bg запознат с последното местонахождение на биг боса.

Palmarina, която се намира в квартал Yalıkavak и се простира край брега с множеството си луксозни магазини, кафенета, барове и ресторанти, е убежище на издирвания топ мафиот от няколко месеца, обясни източникът на Narod.bg.

Една от най-престижните марини в Турция, която разполага с места за 620 яхти и предлага всички необходими услуги – от електрозахранване, през хеликоптер до бутиков хотел с плажен клуб, е разделена на две части.

Едната е изключително скъпа и не е по джоба на всеки – тук акостират лодките на милиардери от цял свят, които тънат в нечуван лукс. Именно в тази част на Palmarina е и яхтата, на която се крие Евелин Банев.

Другата половина е за обикновени лодки и не предлага повечето екстри, на които се радват богаташите от цял свят, разкри още източникът ни.

Към баровската марина, в която Брендо разполага с всички удобства като телефон, интернет и т.н., се минава през задължителен скенер за оръжие, за да може милионерите да са спокойни по време на своето пребиваване.

Освен това обучени гардове са на всеки два метра, отново в името на безопасността на ВИП клиентите като Брендо, категоричен е източникът на Narod.bg.

Яхтата на българина, която е на върха в световната кримипирамида, е регистрирана на панамска офшорка, една от многото, които притежава Евелин Банев.

Наскоро стана ясно, че Банев е прибавил и турски паспорт съм колекцията си от самоличности. Това твърди истанбулското издание “Бакъркьой” и прилага снимки на документа. На документите от публикацията в турското издание годината на раждане на Брендо е сменена.

Реклама

„Бакъркьой” се позовава на информация от собственик на петролна компания. Той твърди, че бивш служител на националната разузнавателна агенция, посочен като Мустафа Б., е съдействал за издаването на паспорта на Брендо.

Мустафа имал контакти с високопоставени служители в държавата и лобирал за Брендо, който преговарял за убежище в Турция от януари 2021 г. Твърди се още, че Мустафа Б. е получил общо 305 хил. долара в брой, а плащането е от фирма в Дубай.

Намесено е и името на Симо Карайчев, който е брат на Брендо и беше подсъдим с него за пране на пари от наркотрафик в България. Според източниците на “Бакъркьой” Евелин Банев е упълномощил Карайчев да го представлява в Турция. Братът дори бил регистриран като клиент в една от адвокатските колегии в Истанбул.

Твърди се, че всички документи по издаването на документите на Брендо са фалшиви, включително и историята в заявлението.

В публикацията на “Бакъркьой” са приложени три документа – за временна закрила, лична карта и паспорт. На всички е неговата снимка. На първия са описани коректно данните му, майката, бащата и датата на регистрация на документа – 17 юни 2021 г. – три месеца преди ареста му в Украйна.

На личната карта и паспорта обаче рождената дата на Брендо е различна от оригиналната му – 8 октомври 1964 г. според регистрите в България и документите му, издадени у нас.

На турските документи е посочена 1965-а. За разлика от червения паспорт и личната карта в документа за временна закрила годината му на раждане е изписана коректно – 1964-а. Според снимките документите са издадени още през 2018 г., когато Брендо все още беше в България и делото срещу него не беше приключило на последна инстанция.

В документа за временна закрила пише, че Банев е женен, но не е посочена съпругата му. У нас той имаше брак с Моника Добринова, от която са децата му.

Двамата са разведени официално от 20 г., а бившата му съпруга още тогава смени фамилията си с моминската.

5 Коментара
 1. НА ДЯДО БОЖЕ ПАЧКАТА казва

  НАЙ- ВЕРОЯТНО “ ГЕРБ“ ЩЕ БЪДАТ ИЗПРАТЕНИ НА МОЗЪЧНА ЕКСПЕРТИЗА, ТЪЙ КАТО НЕ ОПРАВДАХА ОЧАКВАНИЯТА НА …… НА ВСИЧКИ !!!

 2. Мариана Сумистката казва

  СВЪРШЕНО Е И С ПРОГРАМИСТИТЕ ВИ. ЗАЩОТО НЕ СА ПРОГРАМИСТИ„ А ФАШИСТИ.

 3. Мариана Сумистката казва

  ОЧАКВАМ СОЦИАЛНАТА, КАКТО И ОБРАЗОВАТЕЛНАТА ПРОГРАМА НА “ ГЕРБ „.

 4. […] беломорски курорт Бодрум, издаде ексклузивно пред Narod.bg запознат с последното местонахождение на биг […]

 5. D.E.A казва

  Сина на турския политик Бинали Йалдъръм ЗАМЕСЕН в ТРАФИК на КОКАИН от Южна Америка за яхтпорт ЯЛИКАВАК Бодрум Турция

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.