ГАВРА в Narod.bg: Зам. районен прокурор на София пуснал пияна мутреса, яздила порше „Кайен“ с 2,4 промила (ДОКУМЕНТ)

9 7 675

Зам. районният прокурор на София Деян Славов отказал да изпрати на съд мутреса с порше „Кайен“, заловена да шофира с рекордните 2,4 промила алкохол, показва постановлението, с което Narod.bg разполага.

Че вината за джигитите, които ни избиват на пътя, е на държавното обвинение, вече няма никакво съмнение. Narod.bg вече оповести редица прокурорски издънки със заловени в крачка пияни шофьори, които, вместо на съд, са освободени от наказателна отговорност, каквато се полага при концентрация на алкохол над 1,2 промила.

Даваме гласност на поредно прокурорско безумие, сътворено от поставения на висок пост Деян Славов. В документа може да проследите цялата история, която е показателна за това чия е вината по пътищата на България да карат мъртво пияни. Истината изплува с пълна сила след трагедията на 5 юли в София, при която надрусаният и фиркан Георги Семерджиев отне живота на две млади жени.

Реклама

Ето цялата простотия с прекратеното производство срещу мутресата Илияна, която прокурор Славов аргументирал с „незнанието“ на пияната баровка, че седнала зад волана след употреба на алкохол:

Проверката на Narod.bg показа, че на 13 декември 2017-а прокурор Деян Славов е повишен от ВСС до заместник районен прокурор, защото „…притежава отлична теоретична подготовка и богат практически опит, които му позволяват да изпълнява своите задължения с необходимата прецизност и качество.

Той е мотивиран и с изключително чувство на отговорност, а неговите актове са обосновани, мотивирани, с категорична аргументация.

Успява отлично да планира, организира и изпълнява служебните си ангажименти и задачи, стриктно спазва и следи законоустановените срокове за разследване, съумява да постигне максимално добри резултати“.

Това е всичко, което трябва да знаете за българската прокуратура….

9 Коментара
 1. многознайко казва

  Такива постановления се сътворяват срещу…….усмевки-нали вярвате в това???
  А иначе-макар и прокурор-директно влиза в панделата за престъпление по служба,а уронването на престижа си го има като пример от по-горе.
  Пък и кой ли работи за престиж?

 2. Мариана Сумистката казва

  УДАВНИЦИ

 3. Мариана Сумистката казва

  КАТО ГЛЕДАМ„ НАЙ– ПРОПУСКЛИВИ СА МЪРШИТЕ ОТ “ ГЕРБ „.

 4. Мариана Сумистката казва

  ЕКСИБИЦИОНИСТКИ СА МЪРШИТЕ….

 5. Мариана Сумистката казва

  ЕКСХИБИЦИОНИСТКИ, НО ПЪК МЪРШИ…..

 6. Мариана Сумистката казва

  “ ИЗПЪЛНЯВАТ ПЛАН “ „ ЗА ДА СИ ПЛАТЯТ ПОЧИВКАТА НА МОРЕТО…

 7. темида казва

  Ако си мислите ,че Д Славов е направил малко пари ….. лъжете се .колебанията дали да гризне 50 000 евра или да изпрати путката в пандиза са били много кратки всеки съдия или прокурор чака делото на живота си – това от което ще гризне добра баничка ,може и няколко но с тлъст пай

 8. мъдев казва

  Ако си мислите ,че Д Славов е направил малко пари ….. лъжете се .колебанията дали да гризне 50 000 евра или да изпрати путката в пандиза са били много кратки всеки съдия или прокурор чака делото на живота си – това от което ще гризне добра баничка ,може и няколко но с тлъст пай

 9. Маркиза дьо Сад казва

  ВСИЧКИ СЕ УДИВЛЯВАТ НА ( ЛЕТАТЕЛНИТЕ ЧАСОВЕ ) НА ПРЕЗИДЕНТА …..

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.