Финал: Коце Ботокса стои зад източването на „Александровска“ (СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ)

9 7 741

Офталмологът Александър Оскар публикува финала на сагата с източването на „Александровска“ по времето на Костадин Ангелов – Коце Ботокса, който впоследствие стана депутат от хайката ГЕРБ, а остави болницата с над 70 млн. лева борчове.

Именитият лекар обясни защо Ботокса го обвини, че стои зад опоскването на болницата, като приложи и съдебно решение, което опровергава нежния депутат от ГЕРБ с нестандартни любовни щетния.

Narod.bg дава трибуна на поста без редакция:

“ЛЕКАРЯТ НА ГОДИНАТА АЛЕКСАНДЪР ОСКАР ИЗТОЧИЛ 178 000 ЛВ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА”.

“С МНИМИ ХОСПИТАЛИЗАЦИИ И ПРЕГЛЕДИ ОФТАЛМОЛОГЪТ АЛЕКСАНДЪР ОСКАР ИЗТОЧИЛ ЗДРАВНАТА КАСА”.

“СКАНДАЛ! КОЛКО ПАРИ Е ИЗТОЧИЛ ЛЕКАРЯТ НА ГОДИНАТА”.

“ЧОВЕКЪТ НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ И МИНИСТЪР КАЦАРОВ ИЗТОЧИЛ ЗДРАВНАТА КАСА”.

⛔️ С подобни гръмки заглавия, редица електронни издания публикуваха тази фалшива новина на 12/11 миналата година, в навечерието на парламентарните избори.

⛔️ Още тогава стана ясно, че се касае са активна кампания, целяща моето дискредитиране и наказание за активната ми гражданска позиция по-рано през годината, противопоставяйки се на порочното управление на УМБАЛ “Александровска”.

⛔️ Още тогава стана ясно, че въпросните електронни издания цитират проверка на столичната здравна каса само на доболничната дейност на ДКЦ “Александровска”, което означава, че няма как да има установени “мними” хоспитализации.

⛔️ Още тогава стана ясно, че проверката, осъществена през месец август (3 месеца по-рано), е манипулирана и цели само и единствено да се “ударят” неудобните лекари.

⛔️ Още тогава стана ясно, че управителят на столичната здравна каса г-жа Иванка Динева е имала няколко граждански договора с УМБАЛ “Александровска”, по времето, когато директор на лечебното заведение е бил Костадин Ангелов. Също така Иванка Динева е назначена за управител на СЗОК, по времето, когато министър на здравеопазването е Костадин Ангелов.

👉 След като сезирах компетентните държавни институции и българският съд, резултатите са следните:

1. Инспекторатът на здравната каса излезна със заключение, че проверката на СЗОК през месец август е направена неправомерно, като не са спазени правилата за нейното осъществяване, което компрометира нейният резултат.

Реклама

2. Държавната Агенция за Национална Сигурност (ДАНС) излезна със заключение, че представители на здравната каса са действали неправомерно, с цел моето дискредитиране.

3. Повторна проверка на здравната каса установи несъществени административни пропуски във воденето на медицинската документация и наложи глоба на ДКЦ “Александровска” в размер на 1 600 лв.

4. Днес излезна и решението на уважавания от мен български съд, който отменя наложената от г-жа Иванка Динева, като управител на СЗОК санкция на ДКЦ “Александровска” в размер на 134 000 лв.

😊 С това, надявам се, сагата около “източването” на здравната каса ще приключи. Вярвам, че виновните за тази манипулация ще понесат своята отговорност.

🙏 Благодаря на всички приятели, колеги, пациенти и обикновени хора, които нито за миг не се поддадоха на манипулациите и продължиха да ме подкрепят.

✅ Миналата година написах, че “Истината е като водата и винаги си намира своя път”. Днес бих добавил, че истината, рано или късно излиза наяве.

Проф. Д-р Александър Оскар, д.м.

Ръководител

Катедра по Офталмология

МУ – София

Началник

Клиника по Очни болести

УМБАЛ “Александровска” ЕАД

Председател

Българско Дружество по Детска Офталмология, Невроофталмология и Офталмогенетика

9 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  ПРИБИРАЙТЕ СИ МАНГАЛИТЕ„ ГЕРБАДЖИЙСКИ МЪРШИ !!!

 2. Мариана Сумистката казва

  МНОГО ЛЕСНО ЩЕ ВИ РАЗГРАНИЧА ПО ФИРМИ. С ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЛЕКОТА …… ФАШИСТКА СГАН !!!

 3. Мариана Сумистката казва

  ТРЯБВА МИ САМО ФИНАНСОВИЯТ ВИ МИНИСТЪР, ЗА ДА ВИ СМАЧКАМ С УРОДЛИВИТЕ ВИ НОМЕРА, ГРОТЕСКНИ УРОДИ….

 4. Мариана Сумистката казва

  МНОГО ЛЕСНО ЩЕ ВИ ПОДРЕДЯ В ТАБЛИЦИ, ТА ЩЕ ВИ ПРИЧЕРНЕЕ.

 5. Мариана Сумистката казва

  ЩЕ ВИ ОСМИСЛЯ ЖИВОТА В ЗАТВОРА„ ГЕРБАДЖИЙСКИ МЪРШИ !!!

 6. НА ДЯДО БОЖЕ ПАЧКАТА казва

  AND I MEAN IT

 7. Търпеливи сме казва

  Бахти крадливият гей се оказа Костадинка Ангелов. Крадлива гербава охранена свиня. Ще лежи в затвора заедно с останалите гербавите крадци.

 8. Мариана Сумистката казва

  ПРАВИЛНО ! СЛЕД КАТО ВИ ПРОИГРАХА И НА КОМАР„ МЪРШИ…..

 9. Kxmzmz казва

  Браво.
  Важно е д изчисти името си

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.