Само в Narod.bg: САЩ акушират кабинет на ДБ и ПП, Бойко помага, заплашен от „Магнитски“

4 2 644

Правителство в рамките на 47-ия кабинет може и да има. Източник на Narod.bg разкри, че от американското посолство има знаци, че работят активно за съставяне на ново правителство с мандат на „Демократична България“.

Планът е Христо Иванов да се коалира с „Продължаваме промяната“ на Кирил Петков и Асен Василев и с помощ от БСП да успеят да закрепят правителството с цел стигане до местните избори през 2023-а, обясни източникът на Narod.bg.

Реклама

Макар и труден за изпълнение, планът е възможен, особено ако се играе с кворума – депутати от опозицията случайно да липсват от зала по време на важни гласувания, така щото управляващото малцинство да има превес.

Бойко Борисов също е в играта, заплашен от включване в глобалния списък „Магнитски“. Затова се очаква, че липсващите депутати, които реално да работята за управляващите, ще дойдат именно от ГЕРБ, категоричен е информаторът ни.

4 Коментара
  1. Мариана Сумистката казва

    МНОГО ХИТРО ПОПАДЕНИЕ ЗА КОМИНТЕРНА, ОСТАНАЛ ДА ЖИВУРКА В ОКРЪГ БЕЛЕНЕ.

  2. ТЪПАТА казва

    ЦИК “ РАБОТИ “ ЛИ ДНЕСКА?? АМА С ТАКСИ ЛИ ХОДЯТ НА РАБОТА…..?

  3. […] Планът е Христо Иванов да се коалира с „Продължаваме промяната“ на Кирил Петков и Асен Василев и с помощ от БСП да успеят да закрепят правителството с цел стигане до местните избори през 2023-а, обясни източникът на сайта Narod.bg. […]

  4. Д-р Менгеле казва

    САЩ да изродят тези цигански уродляци за тяхно правителство.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.