СЛУЧАЙНО? Прокурорката, пожалила Георги Семерджиев, се издънила и с ареста на Бойко Борисов (ДОКУМЕНТ + СНИМКИ)

4 5 702

Прокурор Виолета Желева, която отказала да образува досъдебно производство срещу Георги Семерджиев за това, че кара без шофьорска книжка през 2014 г., е обвинителят, издънил се и при задържането на бившия премиер Бойко Борисов на 17 март.

Narod.bg пръв разкри и доказа с документ, че Желева, в качеството си на младши прокурор, е отказала са се разследва надрусания убиец Георги Семерджиев, докато е била прокурор в Софийска районна прокуратура.

Реклама

Дали е случайно, че по-късно Виолета Желева се оказва от късметлиите, които успяват да се издигнат чрез т. нар. командироване?

Прави впечатление, че престоят ѝ на новото място – в Софийската градска прокуратурата, е много по-дълъг от разрешения за командироване. Тя отива в СГП в средата на юли 2021 г. със заповед на шефа на институцията. След това главният прокурор Иван Гешев легитимира оставането й с нова заповед.

Пожаленият от нея Георги Семерджиев пък, който на 5 юли надрусан и пиян уби две млади жени при зловеща катастрофа на бул. „Челни връх“, от години е бил под чадъра на прокуратурата, която го е пускала без санкция след всяко нарушение, в които изродът е заловен от полицията.

4 Коментара
 1. ФЕНКА МАРИАНА Б.Б. казва

  “ A rolling stone gathers no moss.“

 2. ФЕНКА МАРИАНА Б.Б. казва

  АКО НЕ ВИ РАБОТЯТ МЕХАНИЗМИТЕ„ ПОРЪЧАЙТЕ СИ МАШИННО МАСЛО„ МЪРШИ !

 3. ФЕНКА МАРИАНА Б.Б. казва

  ГОЛЯМА ИЗЛАГАЦИЯ„ ДЕ !

 4. Мариана Сумистката казва

  НЯМАТЕ ЛИ ФУРАЖ ЗА ТЕЗИ ОВЦЕ ОТ ПРОКУРАТУРАТА? ОБУЧЕНИЯ„ АКТУАЛИЗАЦИИ ??

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.