След „експертиза“ на Гешев: Еврочиновник обяви пачките на Бойко за фалшиви

5 1 670

След доклад на преторианците на Иван Гешев, изпратен до партийните назначения в Брюксел, еврочиновник обяви, че пачките по 500 евро и кюлчетата злато в чекмеджето на Бойко Борисов били фалшиви.

Според председателстващия Комисията по бюджетен контрол на Европейския парламент (ЕП) и ръководител на мисията в България през април Томаш Здеховски снимкити били манипулирани.

Реклама

Той все пак призна, че информацията е предоставена от българската прокуратурата, което казва всичко за достоверността на разследването, знаейки кой стои зад държавното обвинение – назначеният от Баце Иван Гешев.

„Експертизата показа, че снимките и видеото са манипулирани. Има много несъответствия в резолюцията на банкнотите в сравнение с другите обекти на снимките, на водните знаци, холографските стикери, светлината и сенките на обектите“, поясни Здеховски, цитиран от БНР.

Поредната шашма около супер скандала идва, след като дори самият Бойко Борисов призна, че пачки е имало, проблемът идвал от това кой ги е поставил. Баце посочи и заподозрян – „една прекрасна госпожа“, която стана публично известна като „Мата Хари“.

5 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  ГРЪМНАХ СА ВЕДНАГА ВЪВ МЕЖДУОЧИЕТО, АМА СТАНАХ И РИПНАХ ДА СЪОБЩЯ НА МЕДИЙТИ…..

 2. ФАКТОЛОГИЯТА казва

  КОРЕКТУРА – ИВАН ГЕШЕВ Е НАЗНАЧЕН ОТ ПРЕЗИДЕНТА С УКАЗ.

 3. ФАКТОЛОГИЯТА казва

  ВЪПРОС: ТОВА ЗНАЧИ ЛИ„ ЧЕ ВИДНАТА К.ЗАНКА МАТА Х. ОТИВА В ПУБЛИЧЕН ДОМ„ ИЛИ ПРЕДСТОЯТ ОДИТИ НА ПРЕЗИДЕНТА ВЪВ ВРЪЗКА С УПАДЪКА МУ…..

 4. ФАКТОЛОГИЯТА казва

  В СМИСЪЛ„ БИ МОГЛО ДА СА ЕДНА И СЪЩА ЛИЧНОСТ„ ЗАТОВА…..

 5. Мариана Сумистката казва

  ЩЕ ПОМОЛЯ ИВАН ГЕШЕВ ДА ЗАКРИЕ ВСИЧКИТЕ СИ ФАЛШИВИ ПРОФИЛИ„ ЗАЩОТО ТРЪГВА…..

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.