Само в Narod.bg: Люспата от ИТН Георги Георгиев е протеже на Алексей Петров (ТАЙНОТО ДОСИЕ)

0 2 918

Люспата от „Има такъв народ“ Георги Георгиев се оказа съвсем неслучаен човек, проучи Narod.bg. Сипещият морал от телевизора врачански бизнесмен се оказа протеже на бившата барета Алексей Петров, разкри наш източник на база досието на депутата-отцепник.

Оперативната информация сочи, че възходът на внезапно „осъзналия се“ народен избраник идва покрай баща му Станчо Георгиев Стаменов, ЕГН 531107****.

Таткото ходатайствал пред депутата да работи за връщането на Съюза за стопанска инициатива в Националния съвет за тристранно сътрудничество и не пропускал да изтъква и своя принос.

Бащата често обяснявал, че открил вратичка в закона, през която е успял да върне близката до Алексей Петров работодателска организация обратно в Тристранката, въпреки публичния отпор на останалите членове.

Връзката с бившата барета не се изчерпва с това. Известно е, че бащата на Георгиев – Станчо Георгиев Стаменов, е учредил заедно с Димитър Стефанов Цветанов и Мая Антова-Червеняшка на сдружение с нестопанска цел, но в частна полза, с името „Национална асоциация на фирмите за консултантски услуги (НАФКУ)“.

Реклама

Според публичните регистри НПО-то, което е от май 2016 г.„ продължава да функционира и до днес. Пак справката в търговския регистър показва, че роденият през 1973 г. Димитър Цветанов не е случаен човек, а също е сред близкото обкръжение на Алексей Петров. Същият е бил до юли 2018 г. в управителния съвет на „ЛЕВ КОРПОРАЦИЯ“ АД.

Димитър Цветанов заедно с други членове на управителния и надзорния съвет на „ЛЕВ КОРПОРАЦИЯ“ АД са били в ръководството на няколко други свързани фирми.

От извършеното проучване не се установено люспата Георги Георгиев да е бил член или симпатизант на политическа партия до ставането му за член на ПП „Има такъв народ“.

На учредителното събрание на ПП „Няма такава държава“ на 05.10.2019 г. Георгиев присъства като учредител и е представен като бизнесмен oт регион Врана, представляващ турската компания „Теклас“, която възнамерявала да построи завода във Враца за сглобяване на каучукови и пластмасови изделия за автомобилната индустрия

При учредяването на ПП ИТН на 16.02.2020 г. (Решение на СГ’С от 22.0.2020 г. по ф.д. № 6/2020г.) е един от учредителите на партията конкретно за регион Враца.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.