Ето го чадъра в Narod.bg: Дилър №1 на Георги Семерджиев е наемател на бившия шеф на КАТ Звезделин Колев (РАЗКРИТИЯ)

3 8 584

Надрусаният убиец Георги Семерджиев от години вилнял по улиците на София и страната под чадъра на прокуратурата и продажници в КАТ. Narod.bg вече разкри, че наркобосът от квартално ниво е бил хващан от МВР и пускан от прокуратурата няколко пъти през последните години.

Димитър Ганев

Поредното доказателство за връзката на дрогирания джигит, който на 5 юли премаза две млади жени при дивашка катастрофа, с властта минава през неговия подчинен дилър Димитър Ганев. Източник на Narod.bg подчерта, че бандитът живее под наем в апартамент на бившия шеф на КАТ Звезделин Колев, гравитиращ около ГЕРБ.

Това обяснява и защо Семерджиев се е чувствал недосегаем до степен да парадира с КАТ-палка и синя лампа в колата си. Именно Димитър Ганев е връзката между екс началника на КАТ и много близък до Бойко Борисов Звезделин Колев, спряган като бъдещ депутат от ГЕРБ, с чадъра над изверга Георги Семерджиев, категоричен е информаторът на Narod.bg.

Вече не е тайна, че наркобандата на двойния убиец е пласирала дрога в няколко софийски квартала. Главният отговорник за наркотиците на бандата бил именно 34-годишният Димитър Генев, който бил в „бизнеса“ от години. Особено активен е в районите на Четвърто и Първо РПУ, където работила и близката до Семерджиев полицайка Симона Радева, която получавала по 2000 лв. месечно, за да прикрива зловещия джигит-наркоман.

Реклама

Униформената се возела в колата на Семерджиев, а когато той бил спиран за проверка на пътя, тя показвала служебната си карта.

Апартаментът на пробития катаджия с фалшива шофьорска книжка Звезделин Колев, който дава под наем на наркодилъра, се намира в района на 04 РПУ, уточни източникът на Narod.bg.

Генев пласирал директно на крайни клиенти, освен това отговарял за група дилъри, които му се отчитали всеки ден. С по-важните клиенти работил лично, като доставял кокаин и амфетамини до „адрес”.

Според източници от полицията след задържането на Семерджиев Димитър Генев укрил значително количество дрога на различни места в София. Групата на татуирания престъпник действала без да гравитира около друга голяма престъпна структура.

На уличен жаргон тези дилъри са наричани “шанаджии”. Обикновено след кратка работа на улицата биват жестоко наказвани от акулите в наркоразпространението. Именно затова бандата е ползвала полицейски атрибути, чийто път до бандата би могъл да се проследи дали не тръгва от хазяина Звезделин Колев.

Освен с дрога, Генев се занимавал със сводничество. Отговарял за набирането на проститутки за бандата. Обикновено вербувал наивните си жертви по столичните заведения.

След като започнели работа за бандата, момичетата били пребивани и дрогирани. До самите проститутки достигали едва 10-20% от парите, заработени по гръб. Генев ги заплашвал с оръжие и компромати в случай, че някое от момичетата искало да се откаже.

3 Коментара
  1. MANUFACTURE казва

    МНОГО ТЕЖКА СИТУАЦИЯ ЗА УБИЙЦИТЕ ОТ “ ГЕРБ „……

  2. Рецидив казва

    ОТВРАТИТЕЛНИЯТ СЦЕНАРИЙ НА ГНУСНИТЕ ФАШИСТИ ЗА “ ЛЮБИМИЯТ “ ЛИДЕР, ПРЕВЪРНАТ В ШОФьОР, БУКВАЛНО СЕ ПРЕВЪРНА В ХИТ.
    ДА ВИ ВИДЯ……

  3. […] Ето го чадъра в Narod.bg: Дилър №1 на Георги Семерджиев е на… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.