Бившият шеф на митниците: ГКПП „Капитан Андреево“ е димка

8 2 519

ГКПП „Капитан Андреево“ е отвличане на вниманието. Това заяви пред БНТ бившият шеф на Агенция „Митници“ Емил Димитров – Ревизоро. „Там проблемът е решен на 80%, остават още 20%, някой е решил да пренареди играчите с пиар акция“, смята той.

Ревизоро обясни, че и в Европа частни фирми осъществяват контрола на влизащите плодове и зеленчуци. Случващото се на границата може да се подобри, убеден е бившият министър на околната среда.

Има ли далавера – винаги търси човек от София, те изпълняват нечии указания, така Ревизоро отговори на въпроса имало ли е политически чадър. Той предположи, че се работи за политическите централи, които са отговорни за назначенията.

Ревизоро отново каза, че с пиар акцията „Капитан Андреево“ се отвлича вниманието от поскъпването на храните и обедняването. Като няма хляб, ще има зрелища, коментира той ситуацията в страната.

Реклама

„Съмнявам се, че хората които счупиха държавата, ще се справят с това. Сега народът няма хоризонт пред себе си. Затова държавата действа по изпитания начин – като няма хляб, ще има зрелища. И започват акции на тази граница, онази фирма.

Сега всички се борят за праймтайма, за да рекламират месец-два какви борци са за едно или друго. Притеснявам се като мине тази власт какво ще излезе за тях“, заяви бившият екоминистър.

Няма да живеем по-добре, притеснен е бившият митничар №1. Според него ПП са счупили държавата.

Половината гориво у нас заминава за Украйна, защото са големи печалбите. В момента никой не може да ви каже колко са легалните и колко нелегалните горива, изтъкна той. „Помагаме на Украйна, а българите ги дерем“, обясни ексдепутатът.

„КПКОНПИ ще се превърне в извънреден орган. Ще се използва за политическа саморазправа с опонентите“, твърди още Емил Димитров. Комисията и сега има извънредни правомощия, по думите му. В момента няма виновни за скъпия ток, скъпото гориво, за счупената държава, кахърен е Ревизоро.

8 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  КИКИ ЗАКУСВА ЛИ ДНЕС?? С КАПУЧИНО….. ?

 2. МАДМОАЗЕЛ ЧИ - ЧИ казва

  АЗ НАЙ– ЧЕСТО ПОЛУЧАВАМ ПАКЕТ С КНИГИ….

 3. Мариана Сумистката казва

  НАПЪЛНО ВЯРНО – СЕГА КАТО СЕ ЛЕГАЛИЗИРА ДРОГАТА„ МИТНИЧАРИТЕ ЩЕ ОСТАНАТ БЕЗ РАБОТА…… В СМИСЪЛ, БЕЗ ДАЛАВЕРА„ ЗАЩОТО “ РАБОТА “ Е НЕПОДХОДЯЩА ДУМА ЗА ВМИРИСАНОТО ИМ СЪЩЕСТВУВАНЕ.

 4. МАДМОАЗЕЛ ЧИ -ЧИ казва

  ДИМКА А, ДИМКА Е СЪЩО И ГРАНИЧЕН ПУНКТ ДУРАНКУЛАК ,КЪДЕТО ЕЖЕДНЕВНО БЕЗ НИКАКЪВ ДОКУМЕНТ ЗА ПРОИЗХОД ,ФАКТУРА МИНАВАТ 2000 – 3000 ДОЗИ СТРЪВ ИЗВАДЕНА АБСОЛЮТНО НЕЛЕГАЛНО ОТ БЕЛОСЛАВСКОТО ЕЗЕРО И ТОВА 10 МЕСЕЦА В ГОДИНАТА ИЛИ ЗА ОКОЛО 1 000 000 /ЕДИН МИЛИОН / ЕВРО НА ГОДИНА – НЯКОЙ ЩЕ КАЖЕ Я СТИГА БЕ -ЧЕРВЕИ …..ЧЕРВЕИ НО ЗА 1 МИЛИОН ЧИСТА ПАРА – ТА ТАМ ГРАНИЧНА ,МИТНИЧАР….ИМА ЛИ

 5. Мариана Сумистката казва

  МОГАТ, МОГАТ ДА ПРАВЯТ ПУБЛИЧНИ ДОМОВЕ. НЕ Е ПРОБЛЕМ. ИНАЧЕ ТРЯБВА ДА ГИ ВЗЕМАТ В КАУФЛАНД…….

 6. Мариана Сумистката казва

  ДА ДЕ– ТО ЗА ЧУЖДИТЕ КЛИЕНТИ….. ТЕ НАШТЕ ОТ БЕДНОСТ ВМЕСТО КАКАИН УПОТРЕБЯВАТ НАФТАЛИН……

 7. Кр. Борисов казва

  Ревизоро, говори глупости и се изказва неподготвен и по принцип. Неговия коментар е безсмислен и заблуждаващ. Няма никаква битка на интереси и подмяна на фирми. Има грубо и брутално отстраняване на държавата ни от тази дейност. На входа на ЕС на ГКПП К. Анреево, ОПГ с много висока експертиза и умения в такава дейност, със съдействие и протекция от най-високо ниво в изпълнителната власт на БГ, през последните 10 години е организирала и е експлоатирала Контрабанден канал за вход на територията на ЕС на храни и други стоки, с неясен произход. Просто и ясно. Приходите от тази дейност за преките изпълнители и манипулатори на ГКПП се изчисляват на 50-60-70- млн. лв. годишно. Приходите на организаторите и покровителите на този контрабанден канал се измерват в 2-2,5млрд. Евро годишно.

 8. Мариана Сумистката казва

  ПЕРИТОНИТЪТ НЕ СЕ ЛЕКУВА„УРОД.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.