Narod.bg пита: Кой ще провери прокуратурата за чадъра над Георги Семерджиев? (ДОКАЗАТЕЛСТВО за протекция)

11 4 331

Софийската градска прокуратура (СГП) излезе с пореден пиар трик – образува досъдебно производство за престъпление по служба от страна на работещи в МВР.

След като повече от 8 години държавното обвинение не рачи да прати в съда нарокодилъра-убиец, сега, под големия обществен натиск, реши да проверява полицаи за чадър над изрода.

По този повод Narod.bg – а кой ще провери прокуратурата?

Иначе досъдебното е за това, че в периода от 2021 г. до 5 юли 2022 г., при условията на продължавано престъпление, „длъжностно лице от структура на МВР е нарушило служебните си задължения с цел да набави за себе си или за другиго облага и от това са настъпили значителни вредни последици“.

Реклама

Досъдебното производство е образувано след проверка по материали от воденото срещу Георги Семерджиев дело за катастрофата на бул. „Черни връх“ миналия вторник. Материалите са отделени във връзка със събрани данни за евентуално нарушаване на служебните задължения от заети в МВР, включително – в КАТ-СДВР, за „покровителстване на Семерджиев, както и за търговия с влияние“.

Прокурор от СГП е счел, че има достатъчно данни за извършено престъпление от общ характер и е образувал досъдебно производство за престъпление по служба.

Предстои разследване по делото, което трябва да установи дали има достатъчно доказателства за извършено престъпление.

Важният въпрос, обаче, още не е поставен. И той е кой ще провери проверяващите? Коя служба ще разследва вината на прокуратурата, която от 2014-а досега отказва да прати наркодилъра, убил две млади жени при дивия екшън на бул. „Черни връх“, въпреки, че служители на МВР на няколко пъти са го залавяли надрусан и без книжка, но държавните обвинители все не намирали основание за досъдебно производство, за което Narod.bg вече писа?

Има и конкретни имена, като например прокурор Виолета Желева, която убедено спира разследването срещу изверга, което вече доказахме с документ.

11 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  РАЗПЛИСКАА ИМ СЕ ВОДИТЕ…. НА Т’ ВА….. НА МАЙКИТЕ……

 2. QZP казва

  Който провери и простака, руския слуга, мутра от сик и крадец за чекмеджета, къщи в Барселона, турски поток.

 3. Мариана Сумистката казва

  КОЙ?

 4. Рецидив казва

  ПО КОНСТИТУЦИ Я ПРЕЗИДЕНТЪТ ВИ ВЕЧЕ НЕ Е ПРЕЗИДЕНТ.

 5. Мариана Сумистката казва

  УПАДЪЧЕН МАТЕРИАЛ

 6. Мариана Сумистката казва

  КАК Е? КАК Е? НЕ ВИЖДАМ НАПРЕДЪК„ ВИЖДАМ САМО КРАЖБИ…… ОТ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ТАЯ ДЪРЖАВА МИ ИЗГЛЕЖДА АБСОЛЮТНО НЕВАЛИДНА….

 7. Мариана Сумистката казва

  КАТО ЦЯЛО„ НЕ Е ЗЛЕ И ДА СТЕ НЕВАЛИДНИ, АМА СТЕ УРОДЛИВО БЛАТО…..

 8. Мариана Сумистката казва

  КАК ЩЕ СЕ СПРАВЯТ С ВАС?? – ЩЕ ВИ ХВЪРЛЯТ ОТ САМОЛЕТИ ОРЪЖИЯ ( ВМСЕСТО ХРАНА ), ЗА ДА СЕ ИЗБИЕТЕ ЕДИН ДРУГ….. ЕТО ТАКА ЩЕ СЕ СПРАВЯТ С ВАС….

 9. Мариана Сумистката казва

  КЪЛНА СЕ В ИСУС„ ЧЕ ЩЕ ВИ ПРЕЧИСТЯ„ МЪРШИ……

 10. ФЕНКА МАРИАНА Б.Б. казва

  ПРИНАДЛЕЖИ ЛИ ТОВА ТУК ОТ СНИМКАТА НА “ ФАНДЪКОВА ООД“ ? ПИТАМ…….

 11. пе²тко пройнов казва

  Ами освен със света Лена Блудница,с коя да лети-със света Линда Безглутенова кифла ли.Предпочитам курвата,поне ухае на истинска,а не безглуненова путка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.