ПРЕДИЗБОРНО: Кирил Петков изгони Ники Еконта

8 4 008

Транспортният министър Николай Събев няма да е в кандидат-депутатските листи на „Продължаваме промяната” на очакваните предсрочни избори.

Това потвърди пред Narod.bg източник от правителството в оставка, който обясни отпадането на Събев с охлаждане на отношението към него от страна на Асен Василев и Кирил Петков, без значение, че той беше едни от щедрите спонсори на ПП.

За шестте месеца на поста Събев, който е известен с куриерската си фирма „Еконт”, не предприел никакви действия и само натрупал недоволство към управляващата коалиция от бранша.

Реклама

Непрекъснато се оплаквал само със статуквото и чиновниците от ведомството, които уж саботирали работния процес.

“През цялото време личеше некомпетентността му по ключови въпроси за транспортния сектор”, обявиха преди дни превозвачите, които бяха категорично против Събев да бъде отново министър при евентуално ново правителство на ПП.

Срещу бизнесмена се изказа и депутатката от ДБ Зорница Стратиева, която от месеци се опитвала да зададе въпрос на транспортния министър, но без успех. “Министър Събев е известен в обществото като “Ник”, на нас, депутатите обаче той не ни е известен, защото ние не сме го виждали.

На коалиционните преговори не го видяхме, включи се по видео, ама екрана беше тъмен. На експертни коалиционни съвети по тема “Транспорт” не идва”, написа Стратиева, която е избрана от Перник и описа драматичното пътуване с БДЖ до София заради неработещи каси и мръсни вагони.

8 Коментара
 1. Маркиза дьо Сад казва

  МНОГО ОМЪРСЕН„ НО И ГНУСЕН ПОЛИТИЧЕСКИ “ СВЯТ „……

 2. Мариана Сумистката казва

  ВРЕМЕ ЗА РЕКЛАМА:

  ПОЛЗВАЙТЕ ДОМЕСТОС„ МЪРШИ…..

 3. БАБА ГИЦКА ТРЪГВА: казва

  НА ВКУС И ЦВЕТ ТОВАРИЩИ НЕТ

 4. Мариана Сумистката казва

  НЯКОЙ ДА МЕ Е ЧУВАЛ ДА КАЗВАМ “ ТЪП КАТО ГЪЗ “ ДОСЕГА….. ? И ВЪПРЕКИ ТОВА„ ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО„ КОЕТО МОГА ДА КАЖА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ПРЕЗИДЕНТА…..

 5. Рецидив казва

  ПРОТИВНО НА ШИЗОФРЕНИЯТА„ СВЕТА ВАРВАРА НЕ СВЕТЕЦ НА ВАРВАРИТЕ„ ЛАЗЕЩИ УРОДИ ….

 6. Мариана Сумистката казва

  КАЗАХ НА ПАЧАВРИТЕ ДА СИ РАЗВИЕТЕ КОНСЕРВНИЯ БИЗНЕС – КОМПОТИ„ КОНСЕРВИРАНИ ХРАНИ, КАТО СПАСИТЕЛЕН ОТРАСЪЛ.

 7. Мариана Сумистката казва

  ПРАВИЛНО ( Хмм ) – ОСВЕН„ ЧЕ ЩЕ СЕ УРАВНОВЕСЯТ ЦЕНИТЕ„ ЩЕ ИМА И ЗАЕТОСТ.

 8. Герасим Борисов казва

  Сега трябва да изхвърли и даде за разследване и ГЕРБ-партийния „академик“ по „усвояване“ от „наши фирми“ на стотици милиони за „образование“ и „наука“!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.