БЕЗ ДА МУ Е ДАДЕН: Копейкин връща мандата

2 1 715

„Ще върнем мандата”. Това потвърди в ефира Нова телевизия депутатът от „Възраждане” адв. Петър Петров, в случай, че на лидера му Костадин Костадинов – Костя Копейкин, бъде връчен трети мандат.

По думите му партията не е готова да седне с другите политически формации на преговори, защото парламентът се е изчерпал. „Безсмислено е да продължава агонията на 47-то НС и трябва да отидем на избори”, категоричен е Петров.

По думите му и есента е възможно да не дойде първият транш от Плана за възстановяване и устойчивост. Той посочи, че доколкото помни, има внесени само 4 от 23 законодателни промени, без които средства от ЕС не биха могли да влязат у нас.

Реклама

„Нека не си правим илюзии, че тези 12 млрд. лева ще дойдат без да са изпълнени конкретни ангажименти, но те според мен ще бъдат в полза на западните държави-членки на ЕС. Като затварянето на Мариците за срок от 4 години”, посочи депутатът.

За партията на Стефан Янев е категоричен:

„За нас е малко вероятно, да не кажа никак, да водим преговори с тази формация“. Причината, която посочи е, че за тях това е външен пролиберален НАТО-вски проект.

Петров каза, че са внесли в НС предложение да се допълни Наказателния кодекс като катастрофи, излизащи извън пътното платно, и причинени от шофьори, употребили алкохол и други забранени вещества, да се квалифицират и да се наказват с по-тежки санкции.

2 Коментара
  1. БАБА ГИЦКА ТРЪГВА: казва

    ГИГАНТ ….

  2. Пешо казва

    Не искам да съм цар .
    Не че някой ми го предлага де .

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.