ИСТИНАТА в Narod.bg: Балонът „Капитан Андреево” се спука!

3 4 049

Грандиозен автогол си вкараха „заплашваните” измамници Христо Даскалов, директор на Българската агенция за безопасност на храните (БАБХ) и зам.-министърът на земеделието Иван Христанов, разкри единствено Narod.bg.

След тяхно писмо до ЕК в периода 6 – 9.07.2022 контролният орган към ЕК – DJSANTE провежда извънреден одит на ГКПП „Капитан Андреево”, за да оцени реорганизациите, извършени от хората на „Продължаваме промяната”.

Източници от МЗХ споделиха, че балонът се спука. Оказва се, че вместо създаден ред, в момента на границата е абсолютен хаос. Констатациите на одиторите са, че контрол изобщо няма – напротив, има тотално неразбиране от страна на ръководството на БАБХ на материята и същността на въпросния граничен контрол!

Огромно учудване и недоумение от страна на проверяващите е как и защо след като на плановия одит през февруари 2022-а всичко е било изрядно, едва няколко месеца след това нещата са трагични!

Защо лабораторията на „Капитан Андреево”, която е одитирана от европейския контролен орган вече десет години и определена като безупречна, е затворена със заповед на шефа на БАБХ само заради това, че е частна, при положение, че официалният контрол в целия ЕС се извършва от акредитирани частни лаборатории, а държавните референтни контролират дейността на частните?

Проверяващите са в шок и от факта, че референтната лаборатория към БАБХ, която би трябвало да контролира дейността на акредитираните лаборатории, в момента извършва официалния контрол по вноса, въпреки че нито има капацитета за това, нито има друга референтна лаборатория, която да контролира резултатите ѝ.

Реклама

Предусещайки огромния скандал, който предстои, от няколко дни измамниците Христанов и Даскалов яростно обикалят студията на сутрешните блокове и лансират вече заучените си и познати ни до болка опорки и лъжи.

Само че по медиите може да се разпространяват лъжи, но не могат да бъдат излъгани проверяващите от европейския контролен орган, не могат да бъдат излъгани МВР и прокуратурата!

До момента, въпреки апелите на фирма „Евролаб 2012“, така и не се установи кои точно закони са нарушени от нея, не е внесено нищо от страна на БАБХ към компетентните съд или прокуратура.

Сега за капак на всичко и проверката от ЕК установява грандиозната пропагандна измама, която тези хора извършиха с една-единствена цел – да спасят поне частично катастрофалното си падение.

Единствено опорката „борба с мафията” към момента спасява сгромолясването на измамниците от „Продължаваме промяната”.

Докога хората ще вярват в машинациите на двама мошеници, и кога кукловодите на харвардската трупа ще разберат, че мошениците са излъгали дори – това тях тепърва предстои да разберем.

3 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  КОЧИНАТА СКОВАХТЕ ЛИ Я„ ЧЕ НЕ РАЗБРАХ…??

 2. педи-слабогъзов казва

  Статиятс е платена,Писана е от педераст профи.
  Частната лаборатория ли е перфектна?
  Колко пари губи държавата от нея,тепърва ще стане ясно?

 3. Мариана Сумистката казва

  ЩЕ ВИ НАМЕТЯТ ЧАМОВЕТЕ….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.