ИЗВЪНРЕДНО: Бойко Рашков отвратен от Кирил и Асен, връща се в университета!

6 6 411

Чувствам се унижен, че ръководя ведомство, в което работи една служителка, която е от две години на работа и има такъв начин на живот, за какъвто виждаме в клипчето в последните часове.

Симона Радева участва в рап-клип, където играе шефка на мафията…

Това каза в предаването „Въпросите“ по ТВ1 министърът на вътрешните работи в оставка Бойко Рашков, визирайки жената-полицай от Четвърто районно управление на МВР в София Симона Радева, която помагала на предизвикалия тежката катастрофа в столицата Георги Семерджиев да избегне задържането.

„Основите на МВР са в окаяно състояние бих казал. В МВР има добри, отлични бих казал служители, които показват, че могат да работят. Майстори са на професията си, но на фона на подобна информация…“, посочи още Рашков. Според него цялата история около Семерджиев е унизителна за много служители на МВР и ръководството на министерството, съсипано от интригите на Киро и Асен.

Всички помним, че Бойко Рашков бе обявен от отиващия си премиер Кирил Петков като кандидатурата на правителството за нов ръководител на антикоруционната комисия КПКОНПИ.

Реклама

Накрая това се оказа един голям блъф, чиято единствена цел е непримиримият с кражбите на ГЕРБ юрист да бъде изваден от МВР и заменен с послушко, за да не разрушава задкулисните договорки между ПП и партията на Бойко Борисов, коментира източник на Narod.bg.

Рашков се закани, че ще бъде направена подробна проверка на всички факти около Семерджиев, включително това, че е спиран 70-80 пъти от органите на КАТ за 16 години и спрямо него нищо не е предприето, въпреки, че във всички тези случаи той е карал без книжка.

„Промяната не може да се предизвика само с участието на министъра на вътрешните работи. Тя изисква съвместни усилия, за да скъсаме с това, което се е случвало до преди година-две. Тази деморализация, която заварих, тя не се случва за година две“, каза още министърът на вътрешните работи в оставка.

„Връщам се в университета. Аз съм доцент в Университета за национално и световно стопанство, какъвто съм бил и допреди назначаването ми за министър на вътрешните работи.

Нека никой не се притеснява за моето утре. То ще е може би по-добро от моето днес“, каза Рашков в отговор на въпрос какво следва за него след евентуалното разпускане на правителството и нови избори.

6 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  УЖАСЕН УЖАС. ОТВРАТЕНА ФЕНКА ЩЕ ГО СЛЕДВА РАЗВРАТЕНОСТ….. В КУРСА ЩЕ ГО ОЧАКВА Г. СЕМЕРДЖИЕВ С РАЗКРИТИЯ…..

 2. ФЕНКА МАРИАНА Б.Б. казва

  РАШИ БЕЙБИ„ АЗ ЩЕ ТИ ПОДГОТВЯ УЧАСТИЕ В “ ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА „

 3. ФЕНКА МАРИАНА Б.Б. казва

  БИХ КАЗАЛА„ ЧЕ ДИПЛОМАЦИЯТА НЕ ВЪРВИ, А ФОНДОВЕТЕ БУКСУВАТ…..

 4. ФЕНКА МАРИАНА Б.Б. казва

  КЕНЕФ

 5. Николай казва

  Здравей те мили Българи
  Искам да изкажа моето мнение по въпроса за трагичната катастрофа пред хотел Хемус
  Аз живях дълги години извън страната в една с най висок стандарт на демокрасия.Макар че първоначално Бойко Рашков ми хареса много сега искам да изпратя моето разочарование.
  Господин Рашков вие не си свършихте работата.
  Във една демократична държава има Законодателна и изпълнителска власт.
  Вие просто не си свършихте работата.
  Всеки ден виждам не спазване на законите по движение по пътищата.Никой не прави нищо за спазването на законите които мисля са добре направени.
  Направете така че всеки нарушител да си получи наказанието.
  Аз съм видял когато окръже съдия беше хванат шофирал след употреба на алкохол и беше третиран като всики останали.
  Аз лично ще ви призная само ако просто си свършите своята работа.
  Да изказвате съболезнования когато цялата вина е във вас ми звучи много фалшиво.
  Законите са за всички в демократично общество

 6. […] Времето на Бойко Рашков начело на МВР изтича, но не защото ще бъде повишен или защото се задават нови избори, а защото той е напът сам да се оттегли от политиката. Вътрешният ни министър е омерзен от случилото се с двете момичета на бул. “Черни връх” в София и участието на полицаи в двете престъпления, пише Narod.bg. […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.