САМО в Narod.bg: МВР залавя Георги Семерджиев без книжка, прокурор Виолета Желева го пуска (ЕКСКЛУЗИВЕН ДОКУМЕНТ)

5 7 397

Лъсна бруталната истина за дрогирания убиец на две млади жени Георги Семерджиев, за когото Narod.bg вече разкри, че дълги години е бил под чадъра на прокуратурата.

Редакцията се сдоби с прокурорско постановление от януари 2014-а, с което тогавашният младши прокурор Виолета Желева отказва да разследва наркодилъра, заловен от полицаи да шофира без книжка ауди А6 с рег. № РА 35 16 ВР!

На 18 януари 2014 г. Семерджиев е проверен от служителите Димитър Николчов от ОПП-СДРВ и Тома Керезиев от Пето РПУ, след като не е спрял на знак стоп, за което му е съставен акт.

Освен това полицията констатира, че мъжът шофира без валидна шофьорска книжка, поради което са изпратени материалите до прокуратурата за образуване на досъдебно производство по член от НК, който гласи: „Който в едногодишен срок от наказването му по административен ред за управление на моторно превозно средство без съответно свидетелство за управление извърши такова деяние, се наказва с лишаване от свобода от една до три години и с глоба от петстотин до хиляда и двеста лева“.

Реклама

Вместо да накаже очевадния нарушител Семерджиев, мл. прокурор Желева отказва да образува досъдебно производство с абсурдни мотиви.

Явно, обаче, Желева се справя добре с професионалните си задължения, защото през 2018-а ВСС я повишава в ранг…

Престъпната серия на Георги Семерджиев продължава на 6 август 2014 г., когато отново е спрян от служители на полицията в Несебър, защото е преминал на червен светофар.

МВР отново констатира, че мъжът шофира без свидетелство за управление, поради което е образувано досъдебно производство само 7 месеца преди същото провинение. Но и то е приключило без да му бъде повдигнато обвинение…

Цялото прокурорско безобразие завършва вечерна на 5 юли, вторник, когато 35-годишният престъпник, погален от прокуратурата, уби с ауди за 200 бона с фалшиви номера 26-годишната Христина Дилева от Пловдив и 21-годишната Хариет Стефанович от София.

Дано прокурор Желиева, толерирала изрода, да е доволна от професионализма си

5 Коментара
 1. многознайко казва

  Къде ли е сега Желева????Кариерното и развитие къде я е монтирало?Ама и тя не е виновно,щото те-на това ниво СРП тепърва навлизат в дебрите на далаверата.Най вероятно и е наредено….И там има какво да се разрови,ама има ли кой?Щото у нас всичко се урежда с връзчици и от там идва чувството за безнаказаност.
  Уви!

 2. анти казва

  Прокуратуеата в изпълнителната власт!
  Нвма нужда от излишно звено между изпълнителната власт и съда!

 3. !!! казва

  Създава се впечатлението, че прокуратурата е пълна само с боклуци.

 4. А.Д.Ч. казва

  Да отчуждават дете, за да го заменят, с друго и действия, в тази връзка, да се приемат, за бездействия, за да се оневинят, а са си действия на бездействие, с умисъл.
  Да молиш цялата институционална машина на държааата, за съдействие,относно прибиране на незаконно изведеното ми, непълнолетно дете, от дома ни, с полиция и прокурорска заповед/разпореждане и криминално решение по г.д. невъзможно за разглеждане по който и да бил български закон, предвид АСП/ОДЗ Люлин, ДАЗД, Централно АСП, Мин. на правосъдието, Гл.прокурор, ГРП,СГП, ВКП, НС – може да означава едно – мишени за тормоз или заблуда, даа се прикрие жена-престъпник, защото със сигурност, тази жена не съм аз и не съм безделник и не съм безработна по същество, тъй като от 31.8.2015 г. имам право на пенсия, като гражданин придобил право на ранно пенсиониране, а НОИ си пишат глупости, за да не зачетат целия ми осигурителен и категориен стаж, като най-фрапиращото е, че прокурори са гледали и преглеждали документите ми – упета и не са видяли разминавките, като идеята е била, да ми се препише майчинство за някой, като се изкарат доходите ми от извънреден труд до 31.12.1999г чл. от КТ и ПОПЗПза плащания, за несъществуващи майчинство.
  Така че, не се учудвам, от действията на представляващи институции,срастнали се, с престъпността, очевидно и ако пожелае, някоя височайша личност, да ме опровергава, да заповяда, особено акалии от НС, отговарящи ми и насочващи ме, към гр дела, в случая безсмислени.

 5. А.Д.Ч. казва

  Може би, има запазена марка, на особено зарибяване и промиване на мозъци на близки или били близки на целта хора и организиране на ,,посещения“ , където със сигурност, да се знае, че ,, целта „, е там, за да се влиза с подправен ключ, в дома и и да се крадат оригинали, като силно подозирам следенето на частния ми дом чрез поставени камери, или записващи устройства и то от много години, поне 2016 г., безобразен и наказуем факт, какво да следят жени, а тогава и непълнолетно дете. Мерзавци и престъпници, гадове и идиоти, даже ми повредиха и хладилника.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.